”Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienții cu această boală!” Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, chiar de acum câțiva ani

”Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienții cu această boală!” Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, chiar de acum câțiva ani
”Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienții cu această boală!” Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, chiar de acum câțiva ani

Natașa Raab nu se află într-o stare tocmai bună, odată ce a fost diagnosticată cu Parkinson, în prezent, primind îngrijiri medicale de specialitate.

Natașa Raab este o cunoscută actriță, de la noi din țară, care însă, odată cu trecerea timpului, a dezvăluit faptul că este diagnosticată cu Parkinson, iar de atunci și până în prezent, starea sa de sănătate s-a degradat.

 

Natașa Raab este în continuare de negăsit, după ce a fost diagnosticată cu boala Parkinson

Este cunoscut deja faptul că actrița Natașa Raab ne înveselește zilnic starea de bine, odată ce o vedem în reclamele de la TV.

Cu toate acestea, se pare că aceasta nu a mai apărut în atenția publicului larg de ceva vreme, odată ce a aflat că este diagnosticată cu boala Parkinson.

Astfel, se pare că odată cu trecerea timpului, și simptomele acestui diagnostic au afectat-o din ce în ce mai mult, motiv pentru care a hotărât că a venit momentul să se retragă. Cu toate acestea, de câțiva ani de zile, niciun coleg de-al acesteia nu a mai primit vreun semn, ceea ce i-a făcut să se îngrijoreze.

Chiar și Maria Panait, cea care juca rolul „fiicei” Natașei Raab, într-un serial TV cunoscut, a declarat faptul că a încercat să ia legătura cu aceasta, însă nu a primit niciun răspuns.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

”În ultima vreme, nu ne-am mai văzut. (…) M-au luat atunci sub aripa lor ocrotitoare și Florin Zamfirescu și Natașa Raab.

N-am mai vorbit cu dânsa, a avut niște probleme, niște necazuri și cred că au afectat-o foarte mult. N-a mai răspuns la telefon. Sper din suflet să îi fie bine”, a declarat aceasta.

natasa raab biografie
Actrița Natașa Raab a fost diagnosticată cu Parkinson, chiar de acum câțiva ani[Sursa foto: Facebook]

Citește și: “Veneau doar să mă întrebe că de ce nu am mâini!” Lorelai Moșneguțu a povestit totul despre cel mai greu moment din viața sa

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Se zvonește că Natașa Raab ar fi internată într-o clinică specializată

În ciuda faptului că nimeni nu mai știe nimic de Natașa Raab, se pare că un apropiat al acesteia a mărturisit că starea acesteia de sănătate nu este deloc una bună, motiv pentru care familia ar fi decis să o interneze într-un centru special, pentru a avea parte de îngrijirile necesare.

 “ Nu poate deloc să mai meargă, nu mai vorbește și nici nu mai mănâncă singură. Scoate cuvinte din când în când, mai leagă fraze, dar fără o logică anume. Se află într-o clinică privată care se ocupă de pacienții cu această boală. Din păcate, pacienții care suferă de Parkinson au nevoie de îngrijiri speciale 24 din 24 de ore, este foarte greu ca cineva să aibă grijă acasă de un bolnav.

Este vizitată de prietena ei cea mai bună, însă, în rest, nu vrea să fie văzută așa. Natașa își dorește să fie ținută minte așa cum era înainte: splendidă, fină, veselă, mereu elegantă ”, a dezvăluit un apropiat de-al acesteia.

Citește și: “Acum sunt într-un program de recuperare!” Florin Chilian a fost diagnosticat greșit cu cancer



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

“Acum sunt într-un program de recuperare!” Florin Chilian a fost diagnosticat greșit cu cancer

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies