„Când iubești pe cineva atât de mult nu-ți pui probleme” Irina Margareta Nistor, declarații despre povestea de dragoste interzisă

„Când iubești pe cineva atât de mult nu-ți pui probleme” Irina Margareta Nistor, declarații despre povestea de dragoste interzisă
„Când iubești pe cineva atât de mult nu-ți pui probleme” Irina Margareta Nistor, declarații despre povestea de dragoste interzisă

Irina Margareta Nistor a făcut declarații cu privire la viața sa amoroasă.

Irina Margareta Nistor este un nume foarte cunoscut în industria cinematografică. În vârstă de 66 de ani, vedeta a reușit de-a lungul carierei sale să se facă cunoscută prin intermediul talentului său în domeniul cinematografiei, fiind unul dintre cei mai apreciați critici în materie de producții cinematografice. Mai mult decât atât, cu o voce inconfundabilă, Irina Margareta Nistor a dublat de-a lungul carierei sale în jur de 3000 de filme, devenind cea mai cunoscută voce din România.

Dacă din punct de vedere profesional, criticul de film se poate lăuda cu o carieră de succes, din punct de vedere personal, viața Irinei Nistor a fost marcată de o poveste de dragoste interzisă.

Invitată în cadrul emisiunii „ 40 de întrebări cu Denise Rifai ”, difuzată pe Kanal D, vedeta a vorbit despre motivul pentru care nu a vrut să-și oficializeze relația cu bărbatul misterios din viața sa.

Potrivit spuselor sale, bărbatul respectiv era căsătorit și avea și copil, iar relația dintre ei nu ar fi mers.

Irina Margareta Nistor, declarații despre bărbatul misterios din viața ei

Citește și: Irina-Margareta Nistor, invitată duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Irina Margareta Nistor, declarații despre povestea de dragoste interzisă
Irina Margareta Nistor, declarații despre povestea de dragoste interzisă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Criticul de film a fost invitată în emisiunea Cristinei Șișcanu, acolo unde a povestit despre cum decurgea relația de iubire interzisă dintre ea și bărbatul misterios. Potrivit spuselor sale, acea poveste de dragoste interzisă a reprezentat o perioadă dificilă din viața ei, dar în același timp cuprinsă de farmec.

El nu mi-a spus niciodată că vrea să divorțeze și să fim împreună. E ieșit din comun, categoric, dar niciunuia dintre noi nu i-a dat prin cap chestia asta.

Era povestea noastră, ne întâlneam noi și cu asta basta. Era greu, tocmai ăsta era farmecul, asta a făcut să fie mai altfel. Era și într-o perioadă dificilă, înainte de Revoluție. Trebuie să ai ingeniozitatea necesară să știi să te descurci.
", a dezvăluit Irina Margareta Nistor în cadrul unui interviu cu Cristina Șișcanu.

Irina Margareta Nistor s-a măritat cu un alt bărbat

Citește și: Cine este Irina Margareta Nistor. „Mi-am dorit să fiu mamă dintotdeauna!”

Irina Margareta Nistor, declarații despre povestea de dragoste interzisă
Irina Margareta Nistor, declarații despre povestea de dragoste interzisă[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Deși inima sa era a la bărbatul însurat, Irina Margareta Nistor și-a dorit cu orice preț să îmbrace rochia de mireasă, astfel a ajuns la altar cu un alt bărbat față de cel pe care îl iubea cu patimă.

 „ Când iubești pe cineva atât de mult nu-ți pui probleme. Eram cu el când m-am măritat și, totuși, nu mi-a zis să nu mă mărit.

Știa că îmi doresc să fiu mireasă și că cu el nu puteam să fiu mireasă. Nu e vorba că n-a vrut să divorțeze pentru mine, dar nu s-a pus problema. Asta înseamnă să iubești .”, a mai spus Irina Margareta Nistor.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Nu există nimic de criticat” Cătălin Botezatu, cuvinte de laudă la adresa Vioricăi Dăncilă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies