„Parcă nu mai sunt om.” Victor Slav nu își poate reveni. Fostul prezentator este foarte afectat de moartea tatălui său

„Parcă nu mai sunt om.” Victor Slav nu își poate reveni. Fostul prezentator este foarte afectat de moartea tatălui său
„Parcă nu mai sunt om.” Victor Slav nu își poate reveni. Fostul prezentator este foarte afectat de moartea tatălui său

De când tatăl său s-a stins din viață, Victor Slav nu își poate reveni. Durerea este una foarte mare, iar prezentatorul TV trece prin momente grele. În urmă cu o lună, a vorbit prima data despre tragedie, cu o mare durere în suflet.

Cu toate acestea, fostul prezentator TV a încercat să își ascundă drama și să nu o lase să îi acapareze toată viața, dar acest lucru este foarte greu de depășit. Tatăl lui Victor Slav s-a stins din viață în luna decembrie, iar acesta a vorbit despre momentul greu abia la patru luni după evenimentul tragic.

Citește și: „Era sănătos, nu avea vreo suferință.” Victor Slav a trecut printr-un moment cumplit, după ce tatăl său s-a stins brusc din viață. Ce a declarat despre acest eveniment tragic

Victor Slav nu își poate reveni, după ce tatăl său s-a stins din viață

Moartea lui Constantin Slav a fost bruscă, după un infarct precedat de o emobilie pulmonară. Nicio persoană apropiată lui nu îl știa cu probleme de sănătate grave, iar din acest motiv nimeni nu se gândea că ar putea avea loc un asemenea eveniment trist.

Victor Slav și tatăl său au avut o relație foarte strânsă, iar faptul că bărbatul s-a stins din viață i-a lăsat un gol imens în suflet.

În luna aprilie, fostul prezentator TV și-a deschis sufletul și a abordat public acest subiect.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„Numai eu știu prin ce trec. De patru luni parcă nu mai sunt om. Tata a murit în luna decembrie, era sănătos, nu avea vreo suferință. Avea doar 69 de ani. Nimeni nu se aștepta.

Totul a fost așa brusc, în urma unui infarct care a precedat, după cum au zis doctorii, o embolie pulmonară. A fost primul Crăciun fără tata, pentru că s-a întâmplat înaintea sărbătorilor, acum va fi și primul Paște fără el.  De atunci, am avut probleme și cu mama, am fost pe la spitale cu ea”,   a declarat Victor Slav pentru Cancan.ro.

Constantin Slav îl lăuda mereu pe băiatul lui

Victor Slav a fost rar văzut în public împreună cu părinții săi. În 2019, el a avut o apariție în direct în emisiunea Teo Show alături de tatăl său, unde au discutat despre relația lor și despre cum a fost copilăria lui Victor.

„A fost de mic cuminte și înțelegător. Nu puteam să fiu rău cu el, că începea să plângă.

Spre deosebire de sora lui, care te înfrunta cu privirea. Ne-am înțeles foarte bine. Poate prea sensibil!",   spunea Constantin Slav în urmă cu câțiva ani.

Citește și: „Decizia i-a aparținut lui.” Motivul pentru care Anda Adam și Victor Slav s-au despărțit

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„Era sănătos, nu avea vreo suferință.” Victor Slav a trecut printr-un moment cumplit, după ce tatăl său s-a stins brusc din viață. Ce a declarat despre acest eveniment tragic

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies