Laurențiu Reghecampf și-a șters tatuajul cu Anamaria Prodan! Ce și-a tatuat în loc

Laurențiu Reghecampf și-a șters tatuajul cu Anamaria Prodan! Ce și-a tatuat în loc
Laurențiu Reghecampf și-a șters tatuajul cu Anamaria Prodan! Ce și-a tatuat în loc

Laurențiu Reghecampf și-a acoperit tatuajul pe care îl avea cu Anamaria Prodan cu un alt tatuaj.

Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan au trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de mai mulți ani. Cei doi erau un exemplu de familie puternică și solidă pentru mulți dintre fanii cuplului. În urma căsniciei dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf a rezultat un băiat, Laurențiu Reghecampf Jr.

Astfel, după o poveste de dragoste atât de intensă a urmat un divorț furtunos, care a fost presărat de mai multe scandaluri.

Impresara i-a adus fostului soț mai multe acuzații, printre care și cea de infidelitate. În prezent, Laurențiu Reghecampf trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de cea care îi devenise amantă în timp ce era căsătorit cu fosta lui soție, Corina Caciuc. Cei doi au un băiețel pe nume Liam.

Laurențiu Reghecampf și-a șters tatuajul cu Anamaria Prodan

Citește și: „Există a treia căsătorie.” Carmen Harra, previziuni despre viața Aneimaria Prodan, la scurt timp după ce impresara s-a despărțit de Flavius Nedelea

Laurențiu Reghecampf și-a șters tatuajul cu Anamaria Prodan
Laurențiu Reghecampf și-a șters tatuajul cu Anamaria Prodan[Sursa foto: Instagram]

Pe vremea când erau căsătoriți, Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au decis să își celebreze iubirea prin intermediul unui tatuaj. Impresara și-a tatuat chipul antrenorului român alături de ceilalți membrii ai familiei, fiul lor și cele două fete din prima căsnicie. Laurențiu Reghecampf, la rândul lui, și-a tatuat numele impresarei pe braț.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

După divorțul scandalos, Anamaria Prodan a fost cea care și-a șters prima tatuajul cu chipul lui Reghecampf, deși a menționat în repetate rânduri că nu va face acest lucru. Vedeta a acoperit chipul fostului soț cu un vultur.

Nu m-am gândit ce voi face cu tatuajele pe care le am. Întâi să termin cu divorțul, apoi o să văd ce fac legat de tatuajele cu Reghe.

Se pot scoate, le pot acoperi. Voi vedea eu ce fac cu ele. Pentru mine, pentru copii, pentru familie, pentru prieteni, e dezamăgirea vieții
.”, a declarat impresara înainte de a șterge tatuajul.

Acum, antrenorul român este cel care a decis să o șteargă definitiv pe fosta lui soție, atât din viață, cât și de pe piele.

Ce și-a tatuat Reghecampf în locul numelui Anamariei Prodan

Citește și: „Singura mea durere e că și-a uitat copilul.” Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf. Ce i-a transmis impresara fostului său soț

Ce și-a tatuat Reghecampf în locul numelui Anamariei Prodan
Ce și-a tatuat Reghecampf în locul numelui Anamariei Prodan[Sursa foto: Instagram]

Laurențiu Reghecampf a postat de curând pe pagina sa de socializare mai multe imagini de la ziua fiului său mai mic, Liam. În poze se poate observa să numele fostei sale soții a dispărut de pe brațul antrenorului.

În schimbul acestuia, Laurențiu Reghecampf și-a tatuat pe braț un tatuaj tribal.

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

„Eu am mers pe drumul meu, iar Gina a mers pe drumul ei” Smiley, declarații neașteptate înainte de nuntă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies