„Cam mult tupeu în generația asta nouă!” Adrian Romcescu, critici dure la adresa tinerilor artiși

„Cam mult tupeu în generația asta nouă!” Adrian Romcescu, critici dure la adresa tinerilor artiși
„Cam mult tupeu în generația asta nouă!” Adrian Romcescu, critici dure la adresa tinerilor artiși

Adrian Romcescu îi critică dur pe artiștii din noua generație. Compozitorul are însă cuvinte de laudă la adresa Andrei.

Adrian Romcescu, în vârstă de 67 de ani, este unul dintre cei mai valoroși soliști și compozitori de muzică ușoară de la noi din țară. De-a lungul carierei sale, solistul a surprins publicul larg cu fiecare interpretare a sa, fiind unul dintre cei mai apreciați interpreți de la noi din țară.

Cu toate acestea, solistul privește cu regret și dezamăgire muzica românească la momentul actual, iar acest lucru se datorează tinerei generații de artiști, care, potrivit spuselor sale, se axează pe alte valori, nicidecum pe cele vocale.

Adrian Romcescu critică noua generație de artiști

Citește și: „Studiază 10 ore pe zi, este muncitoare.” Ozana Barabancea a dezvăluit cum își educă fiica

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

În cadrul unui interviu, Adrian Romcescu și-a exprimat părerea referitoare la noua generație de artiști.

Compozitorul de muzică ușoară este profund dezamăgit cu privire la melodiile care se află în trending. Mai mult decât atât, solistul este de părere că tinerii din ziua de astăzi dau dovadă de o atitudine plină de mândri, care din păcate nu este justificată de calitățile vocale.

„Eu am să colaborez în continuare muzical cu artiști, tot în stilul și în maniera mea. Din păcate sunt din ce în ce mai puțini soliști cu care pot să lucrez la piesele mele.

Trendul de astăzi este unul dezastruos, în care primează alte valori, mai puțin acele valori vocale. Alte lucruri primează astăzi. Cam mult tupeu în generația asta nouă! O infatuare de multe ori nejustificată, de cele mai multe ori.”,  a spus Adrian Romcescu, pentru Fanatik.

Ce părere are Adrian Romcescu despre Andra

Citește și: Andra, scoasă din minţi de un obicei al lui Cătălin Măruţă: „Vreau să fiu binedispusă, ca să nu mă enervez”

Ce părere are Adrian Romcescu despre Andra
Ce părere are Adrian Romcescu despre Andra[Sursa foto: Facebook]

Andra face parte din categoria artiștilor consacrați de la noi din țară, fiind foarte apreciată de publicul larg pentru fiecare prestație a sa. La rândul său, Adrian Romcescu o apreciază foarte mult pe Andra Măruță, pe care o consideră un exemplu de artist, cu un talent foarte versatil ce poate aborda aproape orice stil muzical.

„E o solistă extrem de valoroasă, una din foarte puținele soliste de azi.

Ea poate aborda absolut orice gen, inclusiv populară, muzică lăutărească veche. E un artist complex din punct de vedere vocal. Categoric o apreciez. E bine să aduci în atenția publicului piese mari care au fac parte din repertoriul clasic al muzicii ușoare românești.”,  a declarat Adrian Romcescu despre Andra Măruță.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Am fost înșelată, dar și eu am fost plecată pe afară” Elena Merișoreanu, declarații neașteptate din interiorul mariajului

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Amalia a dispărut chiar din fața blocului și nu a mai venit acasă! Toată lumea o caută cu disperare. Mama tinerei de 18 ani și-a strigat durerea pe internet: „Vă rog din suflet cine a văzut-o să mă ajute”

Horoscop de weekend, 19-20 octombrie 2024: Zodia care o să îndure adevărate drame și greutăți. Această durere îi „pune capac”, ajungând în pragul disperării

Ce se află în frigiderul Giuliei Nahmany și care sunt alimentele pe care le include mereu în preparatele ei. “Important este să avem fibrele, proteinele și grăsimile sănătoase.”

Patrick și Bianca, apariție inedită pe Internet! Fotografia cu cei doi a adunat mii de aprecieri și comentarii de la fani: „Cel mai frumos cuplu al momentului”

VIDEO Liam Payne a murit! Celebrul cântăreț a căzut de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires


Cookies