„A recunoscut în parte că i-a reținut bunurile” Doru Gușman, acuzații grave legate de averea lui Petrică Mîțu Stoian

„A recunoscut în parte că i-a reținut bunurile” Doru Gușman, acuzații grave legate de averea lui Petrică Mîțu Stoian
„A recunoscut în parte că i-a reținut bunurile” Doru Gușman, acuzații grave legate de averea lui Petrică Mîțu Stoian

Avocata surorii lui Petrică Mîțu Stoian an făcut o serie de acuzații la adresa impresarului Doru Gușman.

Petrică Mîțu Stoian a fost un interpret de muzică populară foarte îndrăgit de către publicul larg. Acesta s-a stins din viață în toamna anului 2021, iar acest eveniment a constituit o adevărată tragedie, atât pentru fanii artistului, cât și pentru familie și prieteni.

În urma sa au rămas surorile artistului, care se luptă și în prezent pentru bunurile acestuia cu impresarul Doru Gușman.

Doru Gușman a fost un prieten apropiat al îndrăgitului interpret de muzică populară, care în urma decesului său și-a însușit anumite bunuri ale artistului.

Astfel, între surorile lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman a izbucnit un adevărat război pentru bunurile regretatului interpret de muzică populară.

Una dintre surorile lui Petrică Mîțu Stoian i-a făcut reclamație lui Doru Gușman

Citește și: ”Maria nu îl lasă pe Petre să se odihnească în pace.” Doru Gușman a ajuns în fața oamenilor legii, după ce sora lui Petrică Mîțu Stoian i-a făcut plângere penală

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Doru Gușman, acuzații grave legate de averea lui Petrică Mîțu Stoian
Doru Gușman, acuzații grave legate de averea lui Petrică Mîțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Una dintre surorile regretatului artist i-a făcut reclamație lui Doru Gușman pentru că ar fi dat de pomană bunurile artistului din casa de la Craiova.

Astfel, impresarul a fost nevoit să meargă la poliție pentru audiere. Acolo a fost prezentă și avocata Mariei Tărchilă, Carmen Obârșanu, care a făcut o serie de declarații pentru WOWbiz.ro, referitoare la bunurile lui Petrică Mîțu Stoian. Potrivit spuselor sale, Doru Gușman a oferit mărturie mincinoasă cu privire la bunurile regretatului său prieten. Mai mult decât atât, avocata susține că impresarul a jignit atât familia, cât și memoria cântărețului.

Au fost audiați martorii, a fost audiat domul Gușman. A recunoscut în parte că i-a reținut bunurile. Purta inelul lui Mîțu la deget când a venit la audieri. I-am spus că sângele este mai aproape decât așa – zisa prietenie, în condițiile în care a afirmat că Petrică Mîțu Stoian era cam sărac și bunurile de valoare le avea de la nevasta lui Gușman.Lucrul acesta a deranjat foarte mult și familia, păi cum să facă afirmația aceasta.

A susținut că soția lui i-a cumpărat inelul.", a explicat Carmen Obârșanu, pentru WOWbiz.ro

Carmen Obârșanu pune la îndoială onestitatea lui Doru Gușman

Citește și: „Noi suntem familia lui.” Ce acuzații i-a adus Maria Tărchilă, sora lui Petrică Mîțu Stoian, lui Doru Gușman

Doru Gușman, acuzații grave legate de averea lui Petrică Mîțu Stoian
Doru Gușman, acuzații grave legate de averea lui Petrică Mîțu Stoian[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

În urma declarațiilor pe care impresarul le-a oferit, avocata Carmen Obârșanu a tras concluzia că prietenul lui Petrică Mîțu Stoian nu este un om sincer. Mai mult decât atât, acesta a avut un comportament agresiv asupra familiei artistului.

A zis că Petrică Mîțu Stoian, înainte de a murit și-a dat toate bunurile. De unde știa el că o să moară?! A dispus de toate bunurile cum a vrut, a început să jignească familia domnului Mîțu, inclusiv părinții.

Este un lucru care m-a deranjat pentru că eu știam care este realitatea. Susținea că el s-a ocupat de înmormântarea familiei lui, părinților artistului. Banii susține că i-a dat tot Petrică Mîțu Stoian. Mi-a creat senzația că nu este un om onest. Asta este părerea mea, un om care se comportă cu memoria unui mort în felul acesta, a fost o chestiune jignitoare .”, a mai spus avocata Mariei Tărchilă

 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

VIDEO Antoni o complimentează pe Alexandra! Gagea intervine în discuție: "Mi se pare o fată cu simțul umorului, mi se pare o fată care a demonstrat că iubește!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies