„În comunitatea de rromi, părinții hotărăsc să-ți ia nevasta pe care o vor ei și nu te întreabă nimic.” Dorin Cioabă, dezvăluiri sincere despre viața de familie

„În comunitatea de rromi, părinții hotărăsc să-ți ia nevasta pe care o vor ei și nu te întreabă nimic.” Dorin Cioabă, dezvăluiri sincere despre viața de familie
„În comunitatea de rromi, părinții hotărăsc să-ți ia nevasta pe care o vor ei și nu te întreabă nimic.” Dorin Cioabă, dezvăluiri sincere despre viața de familie

Dorin Cioabă a spus care este părerea lui sinceră despre nora sa. Regele romilor a vorbit despre viața de familie.

Dorin Cioabă a oferit un interviu pentru emisiunea „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, în cadrul căruia a oferit detalii emoționante despre viața de familie. Rege romilor se poate declara un tată fericit și împlinit, deoarece, pe lângă relația specială pe care o are cu fiul său, Dorin Cioabă este extrem de apropiat și de nora sa.

Cum și-a ales Dorin Cioabă soția

Citește și: „Eram la o petrecere de Revelion si am primit telefon că să vin acasă.” Ce i s-a întâmplat lui Serghei Mizil în noaptea dintre ani

Dorin Cioabă, dezvăluiri sincere despre viața de familie
Dorin Cioabă, dezvăluiri sincere despre viața de familie[Sursa foto: Facebook]

Deși regulile din comunitățile de romi sunt foarte stricte, iar bărbații și femeile în general se căsătoresc cu cine vor părinții, Dorin Cioabă a fost norocos din acest punct de vedere pentru că a avut posibilitatea de a-și alege singur soția.

Regele romilor a avut o varietate largă de unde alege la momentul respectiv pentru că, potrivit spuselor sale, pentru a se asigura că ia decizia corectă, tatăl lui a organizat mai multe petreceri la care au luat parte numeroase fete.

Cioabă a dezvăluit că s-a îndrăgostit la prima vedere de soția sa și acum, după zeci de ani distanță, o consideră la fel de frumoasă ca prima dată.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Eu am fost privilegiat din punctu ăsta de vedere, pentru că, în comunitatea de rromi, părinții hotărăsc să-ți ia nevasta pe care o vor ei și nu te întreabă nimic. În schimb, tatăl meu a fost foarte prietenos cu mine și mi-a spus « Dorin, eu vreau să îți iau o soție care să îți placă și vreau să mă consult cu tine », ceea ce n-a făcut nimeni până atunc i.

Tata a organizat tot felul de petreceri, așa cum vedeți în povești și invita pe cei care aveau fete la noi. El îmi făcea semn și eu spuneam « Nu ».  Ea și acum este frumoasă și are 50 de ani, dar, atunci, când am văzut-o, a fost diferită  și i-am zis tatălui meu «E OK» și, atunci, el a început toate demersurile. Ea a fost aleasa bunicului meu, că el a adus-o, dar, când a adus-o, ne-a convins pe toți.”

Ce părere are Dorin Cioabă despre nora lui

Citește și: “Oriunde merg îmi este adresată întrebarea asta: De unde până unde Jean de la Craiova?” Ce poreclă avea, de fapt, Jean de la Craiova. “Am fost invitat și ei mi-au spus Jean de la Craiova.”

Dorin Cioabă, dezvăluiri sincere despre viața de familie
Dorin Cioabă, dezvăluiri sincere despre viața de familie[Sursa foto: Facebook]

Fiind foarte mulțumit de libertatea pe care tatăl său i-a oferit-o, Dorin Cioabă, la rândul său, i-a permis fiului său să-și aleagă viitoarea soție.

Regele romilor a fost foarte încântat de alegerea fiului său, considerând-o pe nora sa ca propriul său copil.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„Pe vremea aia, nu am avut ce să fac decât să îi propun și eu același lucru și Bogdan a ales-o pe soția lui. Mi-a spus «Da, tată, ea este» și mi-a dat undă verde, ca să fac toate demersurile. Mă bucur că el și-a ales, sunt o pereche frumoasă, au făcut niște copii frumoși, așa că nu mai contează alte lucruri”, a mărturisit Dorin Cioabă.

  Dumnezeu ne-a dat o noră de calitate. E fiica mea. ”, a spus Dorin Cioabă despre nora sa.



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

„E iubirea mai înflăcărată.” Ce fac Claudia Puican și Armin Nicoară pentru a păstra flacăra iubirii vie

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies