Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley. ”Am lucrat în domeniul construcțiilor. Talentul meu muzical se rezumă la faptul că rețin foarte repede versuri și linii melodice din orice piesă pe care o ascult.”

Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley. ”Am lucrat în domeniul construcțiilor. Talentul meu muzical se rezumă la faptul că rețin foarte repede versuri și linii melodice din orice piesă pe care o ascult.”
Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley

Filip Maria este unul dintre cei mai cunoscuți manageri și, totodată, este membru al familiei celebrului cântăreț Smiley. Află mai multe informații despre acesta!

Filip Maria, în vârstă de 32 de ani este fratele mai mic al lui Smiley și persoana care se ocupă constant de studioul de producție muzicală al artistului.

Cu ce se ocupă Filip Maria

Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley[Sursa foto: Facebook]

Așadar, nu mai este un secret faptul că Filip Maria este manager și își ajută fratele în tot ceea ce face.

Datorită dedicării sale, acesta a primit numeroase premii, prin care i-au fost recunoscute performanțele, iar printre acestea primind distincția „Managerul anului 2019 – Performanță în management de top”. Smiley are doar cuvinte de laudă pentru fratele său mai mic, precizând în urmă cu ceva timp că studiază foarte mult, proiectează, face strategii și experimentează pentru a face lucrurile cât mai bine.

„Eu cred foarte mult în Filip și în viziunea lui asupra companiei HaHaHa Production.

Studiază foarte mult, proiectează, face strategii, experimentează, aduce plusul de rațiune necesară într-o muncă artistică. Suntem diferiți, el vorbește de profitabilitate, eu o mixez mereu cu creativitate și cred că suntem pe drumul cel bun, ne completăm perfect și îi mulțumesc pentru asta. Mă bucur că și piața industriilor creative i-a sesizat și premiat aportul.”, susținea Smiley, la scurt timp după ce fratele său a fost premiat.

Citește și: „Va fi un meniu ce va îmbina tradiționalul cu fine diningul.” Cât costă meniul de la nunta lui Smiley cu Gina Pistol

Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce părere are mama lui Filip Maria despre copiii ei

De asemenea, la Gala Capital din 2019 nu putea lipsi mama lui Filip și a lui Smiley. Astfel, femeia a declarat că este mulțumită peste măsură de faptul că

are băieți campioni și că fac ceea ce le place, deoarece s-a ocupat foarte mult de educația lor.

„Sunt fericită că am doi băieți campioni şi că fiecare dintre ei şi-a găsit vocația şi face ce îi place. Faptul că ei lucrează împreună şi că sunt fericiți să construiască un proiect atât de frumos mă bucură foarte mult. Noi i-am educat să fie buni în tot ceea ce fac, să fie onești, să iubească oamenii şi să pună pasiune şi iubire în profesia lor, ca să fie fericiți şi împliniți.

M-am bucurat nespus să-l văd şi pe Filip pe scena unde în 99% din cazuri este biroul lui Andrei.”, a spus plină de emoție Ioana Maria, mama lui Filip şi a lui Smiley, potrivit adevarul.ro.

Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley[Sursa foto: WOWbiz]

Filip Maria are o căsnicie frumoasă cu soția sa, Mariana

Fratele mai mic al lui Smiley s-a căsătorit în acest an cu sufletul său pereche, Mariana.

Astfel, de la fericitul eveniment nu au lipsit nici Smiley și iubita lui, Gina Pistol. Filip Maria a decis să se îmbrace într-un costum în carouri, alături de o cămașă albă, iar partenera lui a ales un compleu deosebit, mai precis o bluză cu bretele, alături de o fustă midi.

Citește și: Ce imagine a postat Gina Pistol cu Smiley, la puțin timp după ce au anunțat că se căsătoresc. Fanii au rămas surprinși

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley[Sursa foto: Instagram]

Ce pasiuni are Filip Maria

Mai mult decât atât, Filip are ca hobby-uri aviația, gaming-ul, muzica și călătoriile. Înainte de a lucra la studioul lui Smiley, acesta a profesat în domeniul construcțiilor. De asemenea, fratele artistului a susținut că ar putea face un duet cu cântărețul, însă ar vrea ca piesa să rămână doar amintire în familie.

“Înainte de a intra în povestea HaHaHa Production, am lucrat în domeniul construcțiilor. Talentul meu muzical se rezumă la faptul că rețin foarte repede versuri și linii melodice din orice piesă pe care o ascult. Aș putea face un duet cu Andrei, dar cu siguranță dacă se întâmplă, vom ține piesa ca amintire în familie. Hobby-urile mele sunt muzica, aviația, gaming și călătoriile”, a povestit el într-un interviu, pentru revista Capital.

Cine este Filip Maria, fratele lui Smiley[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Rețete dietetice cu ciuperci

Cine este mama Ginei Pistol. “Mama nu m-a bătut niciodată, cred că o singură palmă mi-a dat.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies