Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”
Vica Blochina, invitată duminică la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

Vica Blochina este invitata ediției de duminică a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora 22:30, la Kanal D.

 Născută în Lituania, Vica Blochina a venit în România comunistă înainte de a împlini 18 ani, inițial doar pentru o vară, însă a rămas definitiv aici.

              Fosta dansatoare la celebrul bar Melody, unde l-a și cunoscut pe cel care avea să îi marcheze destinul, Vica Blochina a avut o relație de peste 16 ani cu fostul selecționer Victor Pițurcă.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

              Despărțirea de celebrul selecționer de fotbal a adus-o pe Vica Blochina în atenția presei și a producătorilor de televiziune. Vedeta va oferi, în cadrul interviului maraton, o serie de detalii despre viața ei tumultuoasă.

               “De câte ori i-ați dansat lui Ion Iliescu la barul Melody?”, “Este Victor Pi ț urc ă  iubirea vieții dumneavoastră?”, “Câte umilințe a suportat Vica Blochin a?”, “Ce i-ați spune tatălui dumneavoastră dacă ar mai trăi?”, “Ce ați face diferit dacă ați lua-o de la capăt?”, “Ce ați

face pentru 1 milion de euro?”,  acestea sunt doar câteva dintre întrebările care-i vor fi adresate Vicăi Blochina, în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată duminică, de la ora 22:30, la Kanal D.



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

De câți bani are nevoie Oana Roman lunar pentru a trăi decent? „Eu cu banii pe care îi câștig acum în România, mi-aș face mai multe fițe la Cannes decât fac la București.”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies