Cleopatra Stratan și Edward Sanda aduc magia și emoția în emisiunea "Roata Norocului"!

Cleopatra Stratan și Edward Sanda aduc magia și emoția în emisiunea
Cleopatra Stratan și Edward Sanda aduc magia și emoția în emisiunea "Roata Norocului"!

În această duminică, de la ora 20:00, la Kanal D, telespectatorii vor avea parte de o surpriză specială, Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor fi invitați în celebra emisiune concurs "Roata Norocului", show-ul prezentat de Bursucu si Ana-Maria Barnoschi.

 Într-un gest de solidaritate și compasiune, Cleopatra Stratan și Edward sunt prezenti in platoul emisiunii pentru a sprijini o familie greu încercată de soartă.

Emisiunea "Roata Norocului" este celebra pentru distracția la cote maxime și divertismentul de calitate pe care îl oferă. Această ediție specială nu face excepție, aducând în prim-plan puzzle-urile buclucase, muzica buna, premiile uriașe și umorul de calitate. Telespectatorii vor fi captivați de energia pozitivă și de interacțiunea dintre Cleopatra Stratan, Edward Sanda și cei aflati in platoul show-ului.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 Cleopatra Stratan este o tanara artistă remarcabilă, cunoscută pentru vocea și talentul său în interpretarea pieselor. În același timp, Edward Sanda, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului, a captivat publicul cu hiturile sale de succes și interpretarea emoționantă.

 Nu ratați duminica, de la ora 20:00, o noua editie a emisiunii "Roata Norocului", la Kanal D, ce ii are invitati pe Cleopatra Stratan și Edward Sanda, va fi o  seară plină

de distracție, emoție și generozitate!



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Gustul copilăriei pentru Mihai Mărgineanu. Mâncărurile pe care artistul nu le mai consumă acum. „Posibilitățile erau limitate. Acum, cu atâtea figuri în cap, nu mai mănânc.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies