„A căzut în capcană, m-a deranjat.” Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții. Ce a mărturisit artistul, după ce Deea a venit cu acuzații dure

„A căzut în capcană, m-a deranjat.” Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții. Ce a mărturisit artistul, după ce Deea a venit cu acuzații dure
„A căzut în capcană, m-a deranjat.” Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții. Ce a mărturisit artistul, după ce Deea a venit cu acuzații dure

După 18 ani de căsnicie, Dinu și Deea Maxer au decis să pună capăt relației lor, exprimându-și despărțirea printr-un mesaj comun. Aceasta a fost una dintre despărțirile discreționate din lumea showbiz-ului.

La scurt timp după anunțul care a surprins pe toată lumea, Dinu și Deea Maxer au ales să iasă public și să discute despre provocările din căsnicia lor.

Citește și: Cine este Ion Maria, tatăl lui Smiley. „N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac!”

Dinu Maxer, supărat pe declarațiile făcute de Deea

Deea Maxer a fost cea care, în urmă cu puțin timp, a apărut la televizor și a vorbit despre motivele despărțirii, exprimând și lucruri care l-au deranjat pe Dinu Maxer.

Ulterior, în cadrul unei emisiuni televizate, Dinu Maxer a răspuns fostei sale soții, exprimându-și nemulțumirea față de declarațiile făcute de aceasta și menționând că i-a adus și reproșuri imediat după interviul ei.

În același timp, Dinu Maxer își exprimă susținerea față de fosta sa parteneră și afirmă că ea a căzut într-o capcană, exprimându-și și regretul că despărțirea lor, care ar fi trebuit să fie o despărțire amiabilă, s-a transformat într-un dialog dur purtat la distanță, indiferent dacă a fost intenționat sau nu.

„Ce să facem acum? Un live de acasă să vedeţi că e ordine? Dacă aveam o filmare pe săptămână, mă rădeam doar înainte de acea filmare.

Atunci mă îngrijeam, cred că la asta mă refeream. A căzut în capcana întrebărilor, zic eu. A zis că nu mă iubesc suficient, a aprobat ce a zis Cătălin Măruţă. I-am zis că m-a deranjat ce a făcut, mi-a părut rău ca un divorţ care părea curat a fost pătat… Dar nu vreau să cred că asta a fost scopul ei, a vrut să explice că relaţia cu noul iubit a început după divorţ.
A vrut să spună nişte lucruri, dar a ieşit altceva”,
a declarat Dinu Maxer, în cadrul unei emisiuni TV.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ulterior, luând în considerare afirmațiile brunetei referitoare la plafonarea lui ca fiind unul dintre motivele despărțirii, Dinu a oferit o un răspuns la care nu se aștepta nimeni.

Cântărețul a mărturisit că înțelege că declarațiile sale pot fi criticate, dar recunoaște că lăsarea de izbeliște pe toate planurile, în special în ceea ce privește cariera sa profesională, a avut un cost asupra rolului său de tată pe care își dorea să-l abordeze pe deplin.

„Ea mi-a zis că m-am plafonat, că nu mai am deschidere, ambiţie, perseverenţa. Acum, o să zic ceva ce o să îmi aducă critici: mi-am luat rolul de tată prea în serios! Am abandonat viaţa profesională într-un fel pentru copii… Intrasem într-o rutină, duceam copii la şcoală, la

grădiniţă, mergeam la sala 2-3 ore. Am vrut să o ajut pe ea, să o ajut cu afacerea online. Am lăsat partea profesională deoparte”, a mai spus cântărețul.

Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții.
Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții.[Sursa foto: Facebook]

Ce a mai spus Dinu Maxer despre Deea

Dinu a mai adăugat că nu o să spună nimic urât de fosta sa parteneră, deoarece a fost prea frumos între ei.

Citește și: Zodia care minte cel mai mult. Află care nativ este maestru al manipulării- kanald.ro

Citește și: Atenție! Cum va fi vremea în decembrie 2024, ianuarie și februarie 2025- stirilekanald.ro

„Eu nu o să spun nimic urât de ea, a fost prea frumos între noi. Viaţa pe care i-am oferit-o Deei a fost una frumoasă, dacă aş putea să întorc timpul înapoi aş proceda la fel.  Nu regret nimic din ce s-a întâmplat! Sunt alt om, văd viaţa altfel, am o altă perspectivă asupra vieţii.  Vreau să mai spun un lucru: mă bucur că există un el în viaţa ei pentru că o face fericită, iar fericirea ei se răsfrânge şi asupra copiilo.”, a concluzionat Din Maxer.

Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții.
Dinu Maxer i-a dat replica fostei sale soții.[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Eu fac parte dintre părinții tradiționaliști. Mi-am crescut copiii pentru a îmbătrâni alături de ei în România.” Marina Almășan, devastată de plecarea fiului său în Dubai

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Ion Maria, tatăl lui Smiley. „N-au fost întotdeauna de acord cu ceea ce am vrut și vreau să fac!”

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies