Analiza mersului la Bravo, ai stil! Constantia, luata in colimator de doua contracandidate. “Mersul, de fapt, are probleme la umeri, nu la picioare!”

Analiza mersului la Bravo, ai stil! Constantia, luata in colimator de doua contracandidate. “Mersul, de fapt, are probleme la umeri, nu la picioare!”
Analiza mersului la Bravo, ai stil! Constantia, luata in colimator de doua contracandidate. “Mersul, de fapt, are probleme la umeri, nu la picioare!”

Bravo, ai stil! continuă să fie un teren de manifestare a talentului și a pasiunii pentru modă, iar reacțiile spontane ale concurenților contribuie la atmosfera vibrantă și plină de viață a show-ului difuzat la Kanal D2, de luni pana vineri, de la ora 19:00.

In editia de astazi a emisiunii, talentate și pline de umor, Iris si Andreea, două dintre contracandidatele Constatiei, surprind telespectatorii cu o reprezentație amuzantă în ceea ce privește mersul distinctiv al concurentei pe podiumul emisiunii.

Cu spiritul lor vesel și creativ, cele două tinere concurente au ales să aducă o notă de umor în competiție, imitând mersul aparte al Constantiei. Prin intermediul unei reprezentații amuzante, ele au evidentiat această trăsătură specifică a concurentei și au transformat-o într-un moment memorabil al emisiunii.

“Constantia are un mers amuzant! Mersul, de fapt, are probleme la umeri, nu la picioare”,  spune Andreea.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

“Se apleaca spre fata, mai degraba, cand merge”,  adauga amuzata Iris.

Cu toate că această abordare a fost menită să fie o sursă de amuzament și să aducă o perspectivă diferită asupra modului de a merge pe podium, este important să subliniem că Bravo, ai stil! promovează în primul

rând respectul reciproc și spiritul fair-play între concurenți. Emisiunea încurajează exprimarea creativității individuale și punerea în valoare a personalității în lumea modei, respectând totodată dorința fiecărui participant de a se manifesta într-un mod propriu.

Ce replica le va da Constantia celor doua contracadidate ale sale veti putea afla urmarind editia din aceasta seara a show-ului “Bravo, ai stil!”, difuzata la 19:00, la Kanal D2.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Care este secretul folosit de mamaia Lenuța pentru dulceața de gutui? "Am cules gutuile din copac, că acum e toamnă, s-au copt!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Medana, mesaj tăios pentru Larisa Uță și cei doi copii ai lui Alin Oprea: "Nu mai are copii care să îl susțină? și ce? O fac eu, cu copiii mei"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies