"Gomora", serialul eveniment, bazat pe fapte reale, revine cu un nou episod astăzi, de la ora 22:00, la Kanal D2

"Gomora", serialul eveniment, bazat pe fapte reale, revine cu un nou episod astăzi, de la ora 22:00, la Kanal D2

"Gomora", captivantul serial inspirat din întunecata realitate a acțiunilor mafiei italiene, revine pe micile ecrane ale telespectatorilor Kanal D2 cu un nou episod plin de intrigă și suspans.

În episodul din această seară, renumitele clanuri mafiote, Savastano și Conte, continuă lupta lor pentru supremație, dezvăluindu-ne astfel, prin intermediul serialului "Gomora", realitatea crudă a unei lumi dominate de bătălii pentru putere, loialitate și trădare, ură sau iubire- ingrediente care vor captiva privitorul și-l vor purta într-un vârtej de emoții intense.

În această seară, într-un nou episod din serialul ”Gomora”, nemulțumirea cuprinde clanul Savastano, în special printre cei care nu îi agreează pe noii recru ți   care îl înconjoară pe Genny (Salvatore Esposito).

Noi <luptători> au preluat puterea peste mai multe zone și lasă impresia că știu să pună lucrurile la punct mai bine decât precedenții. Genny este în dilemă: pe de o parte apreciază eforturile tânărilor recruți, gata de orice, pe de altă parte este în asentimentul vechilor comandanți care se simt nedreptățiți de aprecierea liderului lor. Și Ciro (Marco D’Amore) este cel care încearcă să exploateze această situație pentru a-și țese comploturile și a analiza un climat intern format din comploturi și intimidare.
Imma (Maria Pia Calzone) se teme că celebrul clan Savastano este slăbit de conflicte, și vorbește cu Genny, îndemnându-l să ia lucrurile în propriile mâini. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Nu ratați în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din serialul “Gomora”, numai la Kanal D2.

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies