„Sunt foarte fericită.” Sarah Dumitrescu a vorbit despre cum își dorește să fie iubitul ei. Ce dorințe are tânăra?

„Sunt foarte fericită.” Sarah Dumitrescu a vorbit despre cum își dorește să fie iubitul ei. Ce dorințe are tânăra?
„Sunt foarte fericită.” Sarah Dumitrescu a vorbit despre cum își dorește să fie iubitul ei. Ce dorințe are tânăra?

Fiica cea mică a Anamariei Prodan este singură în aceste momente, dar cu toate acestea, în cadrul unui interviu, a vorbit despre cum ar arăta pentru ea iubitul perfect. Tânăra a enumerat care sunt calitățile pe care ar trebui să le aibă următorul partener.

În ultimul timp, blondina a decis să fie mai discretă, când a venit vorba despre viața ei personală și să nu vorbească despre oamenii care o înconjoară. În cadrul unui interviu, fiica femeii de afaceri a vorbit despre cum și-ar dori să fie următorul ei partener.

Citește și: „Fetele Prodan nu prea au noroc în dragoste.” Sarah Prodan, dezamăgită în iubire. Ce s-a întâmplat în fosta ei relație

Sarah Dumitrescu a vorbit despre cum își dorește să fie iubitul ei

Sarah Dumitrescu e în acest moment singură din punct de vedere sentimental, însă asta nu o

Atunci când vine vorba despre relații, Sarah Dumitrescu nu se încadrează în această categorie, dar acest lucru nu o face să se simtă mai puțin fericită. Tânăra a vorbit cu sufletul deschis și a mărturisit că nu își dorește neapărat o prezență masculină lângă ea, dar dacă ar găsi pe cineva conform dorințelor sale, nu ar spune nu.

Blondina își dorește un bărbat adevărat lângă ea, care să îi ofere respect și să fie pe aceeași lungime de undă cu ea. Pe lângă asta, este foarte important să aibă susținerea și sprijinul lui.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cu toate acestea, următorul bărbat care va intra în viața ei trebuie să fie asumat și să se obișnuiască cu gândul că aceasta va fi mai mult plecată din țară.

„Deocamdată sunt singură, mă simt foarte bine, mă distrez, sunt foarte fericită, nu simt nevoia să am pe cineva acum. Trebuie să fie bărbat, un bărbat adevărat, că găsesc numai copii pe aici. Trebuie să mă respecte, să-l respect, să îmi respecte planurile pe care le am pentru viață, să fie alături de mine pe plan sportiv, să știe că eu voi pleca la un moment dat și dacă poate să stea cu mine și să fie alături de mine, atunci e bine”, a spus Sarah Dumitrescu pentru Spynews.ro.

Sarah Dumitrescu a vorbit despre cum își dorește să fie iubitul ei
Sarah Dumitrescu a vorbit despre cum își dorește să fie iubitul ei[Sursa foto: Instagram]

Cum ar trebui să arate bărbatul perfect pentru Sarah

Atunci când vine vorba despre aspectul fizic, blondina a spus că își dorește ca acesta să fie înalt, deoarece ea are 1.83 de cm și vrea ca bărbatul de lângă ea să fie cel puțin de aceeași înălțime.

Citește și: „A fost destul de grav.” Ce a spus Sarah Dumitrescu, după ce a fost implicată într-un accident rutier

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

“Avea șarm!” Anamaria Prodan, dezvăluiri despre pasiunea pentru Sorin Cârțu

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

„Dacă ai sub 5.000 de euro pe lună, ești sărac!” Cristina Șișcanu, pusă la zid de internauți după declarațiile controversate despre pragul sărăciei în România

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies