Ghid de stil pentru nunțile la vârsta de 50 de ani. 6 ținute pentru femei elegante și rafinate

Ghid de stil pentru nunțile la vârsta de 50 de ani. 6 ținute pentru femei elegante și rafinate
Ghid de stil pentru nunțile la vârsta de 50 de ani

Află din rândurile de mai jos care sunt cele mai spectaculoase și potrivite ținute pentru femei!

Nunțile la vârsta de 50 de ani pot fi la fel de speciale și memorabile ca oricare alte nunți, mai ales dacă femeile aleg să se îmbrace într-un mod elegant și sofisticat. Iată câteva idei geniale pentru ținute formale și moderne pentru femei!

Ghid de stil pentru nunțile la vârsta de 50 de ani[Sursa foto: freepik]

Ținute formale de nuntă pentru femei la vârsta de 50 de ani

Fustă midi cu o cămașă sofisticată

Cu fustele midi femeile nu vor da niciodată greș, deoarece sunt printre cele mai purtate piese vestimentare. Astfel, acestea pot alege o fustă cu o croială clasică și un material calitativ, cu o culoare îndrăzneață. De asemenea, fusta poate fi purtată cu o cămașă sau o bluză mai deosebită. În completarea ținutei de nuntă nu trebuie să lipsească o pereche de pantofi eleganți și accesorii cât mai subtile, însă alese cu bun gust.

Ghid de stil pentru nunțile la vârsta de 50 de ani[Sursa foto: freepik]

Salopetă elegantă

De asemenea, salopetele nu se vor învechi niciodată atunci când vine vorba de astfel de evenimente speciale. Femeile la vârsta de 50 de ani pot alege o salopetă elegantă din catifea sau salopetă tip cămașă, care să le avantajeze silueta. Acestea pot purta o pereche de pantofi eleganți cu toc, și pot accesoriza întreaga ținută cu o pereche de cercei statement și un clutch strălucitor. 

Citește și: Ce trebuie să faci pentru a-i atrage atenția. Ghidul complet pentru a câștiga atenția persoanei dorite și a crea o impresie memorabilă

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ghid de stil pentru nunțile la vârsta de 50 de ani[Sursa foto: freepik]

Rochie clasică

O alegere potrivită pentru femei este rochia clasică, în nuanțe neutre care vor încânta cu siguranță privirea.

Astfel, acestea pot opta pentru o rochie de seară simplă, în tonuri calde sau pastelate, pe care să o accesorizeze cu o pereche de pantofi cu toc negri sau nude, o geantă tip plic, din piele și bijuterii fine, în stil minimalist. 

Ghid de stil pentru nunțile la vârsta de 50 de ani[Sursa foto: freepik]

Ținute moderne pentru femei curajoase

Femeile curajoase și dornice să experimenteze și să exprime ceva prin modul în care acestea se îmbracă, pot opta pentru câteva ținute moderne, cu care nu vor da greș niciodată la nuntă.

Blazer cu pantaloni scurți din stofă

Prima variantă de ținută îndrăzneață și modernă, în același timp, este blazerul cu pantaloni scurți din stofă. Culorile blazerului joacă un rol important, astfel că femeile nu trebuie să se ferească de nuanțele vibrante care sunt la modă anul acesta. De asemenea, acestea pot opta și pentru un imprimeu interesant, care să atragă atenția oamenilor. Încălțările pot fi o pereche de pantofi cu toc sau cu platformă, iar ținuta poate fi completată cu câteva bijuterii statement.

Ghid de stil pentru nunțile la vârsta de 50 de ani[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Rochie cu decolteu adânc

De asemenea, femeile care își doresc să își iasă din zona de confort, însă să abordeze în același timp o ținută modernă pot alege o rochie cu decolteu adânc, care să le pună în valoare și care să ofere mai multă încredere de sine. Astfel, acestea pot opta pentru o rochie cu o croială modernă, cu imprimeuri florale sau detalii plăcute precum volanele.

Citește și: Cum să treci peste o despărțire. Sfaturi esențiale pentru a trece prin procesul de despărțire cu înțelepciune și îmbrățișând creșterea personală

Ghid de stil pentru nunțile la vârsta de 50 de ani[Sursa foto: freepik]

Rochie vaporoasă

În sezonul estival, printre cele mai potrivite ținute de nuntă sunt cele care conțin rochiile vaporoase. Astfel, femeile la vârsta de 50 de ani pot lua în calcul alegerea de a purta o rochie fluidă, în nuanțe pastel sau cu imprimeuri. Mai mult decât atât, ținuta nu poate fi completă fără o pereche de sandale elegante cu toc, asortate cu rochia. Însă, pentru mai mult confort, femeile pot opta și pentru o pereche de balerini comozi.

Confortul va rămâne mereu un reper important atunci când se aleg ținutele de nuntă și nu numai. Astfel, o ținută reprezentativă este una în care femeile se simt confortabil și bine în pielea lor, cu tocuri nu foarte înalte și ținute din materiale calitative.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Misterioasele oglinzi eseniene. Care este originea și semnificația lor

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies