Rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo a Andreei Marin! Vedeta și-a dezvăluit secretele culinare!

Rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo a Andreei Marin! Vedeta și-a dezvăluit secretele culinare!
Rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo a Andreei Marin! Vedeta și-a dezvăluit secretele culinare!

Află din rândurile următoare care este rețeta de paste cu legume și cârnați chorizo a Andreei Marin.

Andreea Marin este foarte activă pe rețelele de socializare, acolo unde păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online. Pe lângă postările din viața sa de zi cu zi, cele cu grădina superbă și familia ei minunată, vedeta postează din când în când și diferite videoclipuri cu secretele sale din bucătărie.

De data aceasta, Andreea Marin a dezvăluit rețeta sa de paste cu legume și cârnați chorizo.

Vedeta a postat un video prin intermediul cărora explică urmăritorilor său cum pregătește, rapid, pas cu pas, o rețetă delicioasă de paste cu legume și cârnați chorizo.

Rețetă de paste cu legume și cârnați chorizo

Citește și: Descoperă secretele bucătăriei suedeze! Chifteluțe suculente cu piure de cartofi cremos și semințe de rodii, o combinație gustativă deosebită

Rețetă de paste cu legume și cârnați chorizo
Rețetă de paste cu legume și cârnați chorizo[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ingrediente

Potrivit informațiilor oferite de Andreea Marin, pentru a prepara paste cu legume și cârnați chorizo avem nevoie de următoarele ingrediente:

  • 350- 500 g paste penne
  • o lingură și jumătate de ulei de măsline extravirgin
  • o ceapa roșie feliată
  • un ardei gras roșu
  • 2 căței de usturoi
  • 2 dovlecei medii, tăiați felii
  • 2 cârnați chorizo tăiați felii
  • 2 cutii de 400 g de roșii cherry
  • o linguriță și jumătate de zahăr
  • 1/2 linguriță de fulgi sau semințe de ardei iute
  • două lingurițe de frunze proaspete de rozmarin tocat
  • 1/4 cană pătrunjel tăiat

Mod de preparare:

Citește și: Paste ravioli cu sos de roșii și busuioc. Invită partenerul la o cină deosebită!

Andreea Marin a dezvăluit, pas cu pas, modul de preparare al rețetei. Procesul este unul foarte simplu, iar, potrivit spuselor sale, rezultatul este de-a dreptul delicios.

Fierbem pastele timp de 11 minute, scurgem apa, în paralel încălzim uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.

Adăugăm ceapă și ardei gras, amestecând din când in când până se înmoaie. Adăugăm usturoiul, dovleceii și chorizo și amestecam încă 2 minute. Adăugăm roșiile cherry nescurse, zahărul, fulgii de ardei iute și rozmarin. Se fierbe la foc mic, amestecând ocazional, timp de 8 minute sau până se îngroașă. Scurgem pastele și revenim la tigaie. Se amestecă sosul de chorizo și pătrunjelul cu pastele. Asta e tot! O bunătate
!”, a scris Andreea Marin, pe rețelele de socializare.
 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Lasagna cu sos bolognese. Se poate mânca din priviri!

”Trădătoarea” tenisului românesc e mai FIERBINTE ca vara! Imaginile au scăpat pe internet FOTO

Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță

Ionel Ganea, fostul atacant al naționalei României, cercetat de polițiști după ce a bătut un vecin. Motivul scandalului

Rețeta de tartă cu cremă de migdale și pere a Gabrielei Cristea: „O să fie o nebunie, credeți-mă pe cuvânt.”

Gagea, pus la zid de Alexandra după schimbul de replici cu Julia. Ce a avut bruneta să-i reproșeze: „Poți, te rog, pe viitor să...”

Orașul din România care i-a impresionat pe britanici! „Mica Vienă” i-a cucerit pe străini cu prețurile mici și peisajele de basm


Cookies