“Am suferit că m-au trădat!” Gheorghe Turda, dezamăgit de colegii de breaslă și noua generație de tineri artiști

“Am suferit că m-au trădat!” Gheorghe Turda, dezamăgit de colegii de breaslă și noua generație de tineri artiști
“Am suferit că m-au trădat!” Gheorghe Turda, dezamăgit de colegii de breaslă și noua generație de tineri artiști

Gheorghe Turda este unul dintre cunoscuții interpreți de muzică populară. Însă știați că acesta a fost trădat de mai multe cunoștințe?

Artistul de muzică populară, Gheorghe Turda, are frumoasa vârstă de 75 de ani, iar odată cu vârsta, acesta și-a format și o carieră de succes. Pe lângă cariera sa în muzică populară, acesta deține una și în Ministerul de Interne, motiv pentru care deține mai mulți prieteni și cunoștințe, din diferite domenii. Cu toate acestea, artistul susține, după mulți ani de carieră, că există și anumite persoane care au ajuns să-l dezamăgească profund.

 

Gheorghe Turda se simte dezamăgit de anumite persoane 

Astfel, interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda, a declarat în cadrul unui interviu, faptul că se simte profund dezamăgit de oameni pe care i-a și ajutat la un anumit moment al vieții sale. În ciuda faptului că le-a fost alături atunci când aceștia au avut nevoie, unele persoane l-au trădat când se aștepta mai puțin.

Am fost trădat de foști colegi de ai mei. În materie de artiști, mai puțini artiști unii, care m-au trădat din punct de vedere al caracterului, m-ați înțeles?(...) Unora le-am dat și funcții, și multe, și grade în Ministerul Interne, iar pe urmă m-au trădat.

Ca să fiu sincer cu dumneavoastră, m-au dezamăgit total! Eee... uneori, da (n.r.

a durut trădarea), pentru că eu am investit din punct de vedere sufletește, am suferit că m-au trădat ”, a declarat  Gheorghe Turda, în cadrul unui interviu TV.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

gheorghe turda biografie
Gheorghe Turda este unul dintre cunoscuții interpreți de muzică populară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Singurătatea ucide.” Gheorghe Turda, pregătit să se recăsătorească la 75 de ani

 

Gheorghe Turda vede generația tânără de artiști cam… nepregătiți

Gheorghe Turda se simte dezamăgit de anumiți prieteni și cunoștințe, însă și de noua generație tânără de artiști care îi calcă pe urme. Se pare că acesta a mărturisit faptul că aceștia s-ar lansa fără un respect potrivit față de numele vechi din industrie. În plus, aceștia nu ar avea nici un bagaj important cu care să se mândrească.

Nu sunt pregătiți pentru viață, nu au repertoriu, nu au un bagaj care să exprime din punct de vedere muzical și cultură... Să ne respecte! Tinerii din generația mai tânără decât noi nu au un bagaj de pregătire din punct de vedere muzical, artistic și caracterial ”, a mai adăugat acesta.

gheorghe turda sotie
Gheorghe Turda este unul dintre cunoscuții interpreți de muzică populară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Foarte urâte” Gheorghe Turda, acuzații grave la adresa fostelor iubite! Ce spune interpretul de muzică populară despre Lucia Lazăr și Nicoleta Voicu



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

„Singurătatea ucide.” Gheorghe Turda, pregătit să se recăsătorească la 75 de ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies