“Un an în care i s-ar fi deschis multe uși!” Ce a dezvăluit Carmen Harra, despre ce l-ar fi așteptat pe Stephan Pelger, în anul 2024

“Un an în care i s-ar fi deschis multe uși!” Ce a dezvăluit Carmen Harra, despre ce l-ar fi așteptat pe Stephan Pelger, în anul 2024
“Un an în care i s-ar fi deschis multe uși!” Ce a dezvăluit Carmen Harra, despre ce l-ar fi așteptat pe Stephan Pelger, în anul 2024

Carmen Harra a făcut noi dezvăluiri. Se pare că de această dată, celebra clarvăzătoare l-a avut în vizor chiar pe Stephan Pelger, în anul 2024.

Stephan Pelger  a trecut în neființă, cu doar câteva zile în urmă, atunci când a fost găsit chiar în propria sa casă, fără suflare. Cumplita veste a întristat pe toată lumea, de la oameni de rând, fani ai acestuia, până la mari creatori de modă, de altfel, colegi de breaslă ai acestuia. De vină se pare că au fost problemele psihice pe care acesta le avea, depresia cu care se confruntă, dar și anumite probleme financiare.

Acestea ar fi fost motivele care l-au determinat pe celebrul creator de modă să recurgă la gestul necugetat.

 

Ce a dezvălui Carmen Harra despre cifra de destin a lui Stephan Pelger

Una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare de la noi din țară, Carmen Harra, a declarat recent, faptul că celebrul creator de modă, Stephan Pelger avea toată viața înainte, o viață chiar mai lungă decât cea a Tinei Turner, care a trecut la cele veșnice, la vârsta de 83 de ani.

De altfel, clarvăzătoarea a mărturisit că nu era momentul ca acesta să părăsească această lume acum, tocmai pentru că îl așteptau ani mai buni, în care urma să fie împlinit, iar problemele pe care le avea, s-ar fi rezolvat, într-un final.

,,El avea codificarea 8 și totodată un careu de 8, de trei ori 8, născut într-o zi de 8 și a plecat tot într-o zi de 8, la aproape 44 de ani, care înseamnă, redus la o cifră, tot 8.

Toți putem alege când să plecăm din această lume, iar el se pare că asta a făcut pentru că, numerologic, era longeviv, ar fi trăit mai mult decât Tina Turner.

La acest deznodământ au contribuit problemele lui psihice, despre care a tot spus public, care l-au împiedicat să găsească echilibrul emoțional care să îl motiveze să trăiască.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Totodată, a avut multe lecții de viață, pe care nu a reușit să le învețe și asta a contribuit la acest deznodământ dramatic. Dumnezeu să îl odihnească!”, a declarat Carmen Harra.

carmen harra
Carmen Harra a făcut noi dezvăluiri[Sursa foto: Instagram]

Citește și: “Încă, din păcate, este familia tradițională!” Care a fost dorința pe care Stephan Pelger nu a reușit să și-o îndeplinească

 

Anul 2024 ar fi fost unul de succes pentru celebrul designer Stephan Pelger

Carmen Harra a adăugat și faptul că anul 2024 ar fi fost unul cu adevărat benefic pentru celebrul creator de modă, ar fi fost anul care l-ar fi făcut să renască și să-l aducă pe culmile succesului, perioadă în care ar fi scăpat și de problemele financiare.

Cu alte cuvinte, acesta ar fi avut o viață mult mai bună, scăpat de griji și gânduri care îl afectau mai mult decât și-ar fi imaginat.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

" El urma să intre în anul personal 8, când împlinea 44 de ani, un an în care i s-ar fi deschis multe uși și urma să aibă un câștig material însemnat.

Cei codificați cu 8 sunt guvernați de energia lui Saturn, planeta karmei. Sunt foarte muncitori și ating succesul. De altfel, sunt foarte atașați de material și de bani ”, a continuat aceasta.

stephan pelger a murit
Carmen Harra a făcut noi dezvăluiri[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Cauza exactă a morții lui Stephan Pelger! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu regretatul designer?



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Cauza exactă a morții lui Stephan Pelger! Ce s-a întâmplat, de fapt, cu regretatul designer?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies