„Mi-a fost rău.” Daniel Onoriu a fost la un pas să își ia viața. Cum a reacționat fostul pilot, după ce cadrele medicale au ajuns în locuința lui

„Mi-a fost rău.” Daniel Onoriu a fost la un pas să își ia viața. Cum a reacționat fostul pilot, după ce cadrele medicale au ajuns în locuința lui
„Mi-a fost rău.” Daniel Onoriu a fost la un pas să își ia viața. Cum a reacționat fostul pilot, după ce cadrele medicale au ajuns în locuința lui

Daniel Onoriu a fost plasat în arest la domiciliu în urma încălcării ordinului de restricție impus de fosta sa soție. Pilotul de raliu se află deja în a opta lună de arest, însă recent au apărut unele schimbări în cadrul locuinței sale.

Cu toate că se află într-o formă restrânsă de detenție, Daniel Onoriu a exprimat frustrarea față de condițiile dificile ale arestului la domiciliu.

Citește și: „Am cerut-o în căsătorie și a acceptat” Daniel Onoriu se căsătorește pentru a treia oară!

Cum a reacționat fostul pilot, după ce cadrele medicale au ajuns în locuința lui

Chiar dacă se află în arest la domiciliu, Daniel Onoriu nu are permisiunea de a ieși în curte, în ciuda faptului că, în cele 34 de zile petrecute în arestul central, a aflat că toți ceilalți deținuți care sunt în detenție la domiciliu se bucură de acces la aer liber. Consideră că acest lucru a dus la apariția problemelor sale de sănătate, motiv pentru care a apelat la numărul unic de urgență 112.

„Am chemat Salvarea pentru că mi s-a  făcut rău. Sunt singurul arestat din România, care nu are voie sa stea la aer în curtea lui personală! Locuiesc în Băneasa într-un apartament la parter și am o terasă de 100 mp, dar nu mă lasă să ies nici măcar 30 minute, asta în timp ce toți arestații, pe care i- am cunoscut cât am stat 34 de zile în arestul central, stau bine mersi cât vor ei în curțile sau terasele lor”, a declarat Daniel Onoriu, consternat pentru Click!

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

A vrut pilotul să își ia viața?!

În plus față de privarea de aer proaspăt, există zvonuri conform cărora medicii au fost chemați la domiciliul fostului pilot, presupunându-se că acesta ar fi încercat să-și ia viața.

Deși aceste zvonuri circulă, el neagă vehement orice încercare de sinucidere, subliniind că problemele sale sunt exclusiv legate de condițiile impuse de autorități.

„Nu înțeleg de unde prostia asta cu sinuciderea?! Mi-a fost rău și atâta tot! Mi-au mai dat 30 zile! Am intrat în a 8-a lună de arest la domiciliu, plus 34 de zile arestat în pușcărie!  Eu de ce sunt atât de pedepsit?! Greșeala mea a fost că am încălcat un ordin de restricție, pe care îl recunosc ș i îl regret, dar l-am încălcat pentru că în momentul acela o iubeam din toată inima mea pe soția mea. 

M-am dus la ea acasă să-i spun că o iubesc ș i că vreau să ne continuăm viața împreună așa cum am fost aproape 6 ani! ”,  a mai declarat Daniel Onoriu.

Citește și: Cine este Doinița Oancea. „Nici eu nu am acordat suficient de multă importanță!”

 

 

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

„Va fi pusă la mijloc.” Unde a fost înmormântată soția marelui actor, Alexandru Arșinel, Marilena

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies