Ce este Akasha și cum o poți accesa ușor

Ce este Akasha și cum o poți accesa ușor
Ce este Akasha și cum o poți accesa ușor

Află din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre „Înregistrările Akashice”. Descoperă cum poți să accesezi Akasha.

Akasha este un termen și totodată un concept care a pătruns de ceva timp și la noi în țară. Ne oferă o perspectivă diferită a vieții, iar de aceea, este foarte important să îi descoperim tainele și să ne dăm seama cum trebuie utilizat acest concept. Descoperă din rândurile următoare tot ce trebuie să știi despre Akasha, ce este de fapt, dar și modalități simple de a o accesa și utiliza.

Ce este, de fapt, Akasha

„Akasha” se referă, de fapt, la Înregistrările Akashice, un termen folosit de autorii esoteriști pentru a descrie o serie de cunoștințe mistice codificat în planurile existențiale non-fizice.

Mai exact, Akasha se referă la arhiva tuturor vieților și faptelor noastre, la un alt nivel, și cea a gândurilor, emoțiilor și sentimentelor pe care le-am manifestat vreodată, în diverse planuri. 

Astfel, deși multă lume asociază Akasha cu ideea de destin, karma și reîncarnare, este foarte important de precizat că acest concept are legătură cu toată cunoașterea întregii existențe umane cât și istoria cosmosului.

De aceea, cu ajutorul planului akashic putem afla nu doar înregistrări ale diferitelor vieți umane, ci și date despre întregul Univers, cu toate sistemele  solare, galaxiile, planetele, dar și ființele sale, adică și altele în afară de oameni.

De aceea, trebuie să știm că fiecare dintre noi se poate să fi trăit nu doar pe Pământ, atunci când am ales să ne manifestăm la nivel de formă pentru a ne completa evoluția.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mai exact, putem să spunem despre Akasha că este ca o memorie a Universului, dar și un fel de internet cosmic.

Prin intermediul acestui „internet cosmic” putem spune că fiecare dintre noi are o filă a sa ce poate fi accesată dacă știm să ne acordăm la frecvența corespunzătoare acesteia.

Acest sistem universal de fișiere înregistrează orice gând creat, cuvânt sau acțiune. Înregistrările sunt făcute asupra unei substanțe subtile numită akasha.

Modalități simple de a accesa și utiliza Akasha

Ce este Akasha și cum o poți accesa ușor
Ce este Akasha și cum o poți accesa ușor[Sursa foto: freepik]

Acum că am descoperit că Înregistările Akashice pe ajută să trimitem o intenție către Univers, cu siguranță că fiecare dintre noi ne dorim să accesăm și să utilizăm acest concept. Bineînțeles că acest proces nu este atât de simplu, iar de multe ori poate fi unul anevoios. De aceea, trebuie ca mai întâi să ne conectăm la sinele interior și să ajungem la o puritate a intenție.

Concret, trebuie să pătrunzi în sufletul tău și să te gândești exact ce problemă se întâmplă în viața ta în momentul de față și ce îți dorești să creezi în locul ei. Nu trebuie să ne pierdem în dorința de a accesa Akasha cu orice preț și să uităm de cum ne-ar ajuta de fapt intuiția noastră. Intenția trebuie să fie una sinceră și mulțumitoare, altfel, întreg procesul este în zadar.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Acum, pasul următor, după ce am creat o intenție clară, trebuie să pătrundem cu adevărat în Înregistrările Akashice. Mai exact, trebuie să formulăm afirmația de intenție și să comunicăm cu sinele interior astfel încât să accesăm Akasha.

Ultimul pas este reprezentat de o stare de relaxare deplină. Astfel, această intenție va veni ca o amintire sau pur și simplu ca o situație din viitor ce se va clarifica. Indiferent de modul în care vine asupra ta, cel mai important este cum o primești, iar conștientizarea că Akasha ta a fost accesată și sentimentul pe care acest lucru ți-l oferă îți deschide o nouă cale în procesul de conștientizare al sinelui interior.

Este foarte important de precizat că Akasha reprezintă colecția tuturor evenimentelor și răspunsurilor privind conștiința din toate realitățile. Astfel, orice om poate accesa înregistrările, iar în acest caz, tehnicile variate și disciplinele spirituale, cum ar fi Yoga, Pranayama, Meditație, Rugăciune și Imaginație, pot fi folosite pentru a atinge starea necesară accesării înregistrărilor. 

Ce este Akasha și cum o poți accesa ușor
Ce este Akasha și cum o poți accesa ușor[Sursa foto: freepik]

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce este karma familială

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies