Cine este medicul Valeriu Gheorghiță. “Nu e o relație ascunsă!”

medic valeriu gheorghita
Valeriu Gheorghiță este unul dintre cei mai pricepuți medici militari, de la noi din țară

Valeriu Gheorghiță este unul dintre cei mai pricepuți medici militari, de la noi din țară. Însă știați că acesta formează o relație cu Monica Bârlădeanu?

Aflați din rândurile următoare cine este mai exact medicul Valeriu Gheorghiță, ce vârstă are acesta, dar și ce studii deține. În plus, descoperiți și ce a declarat Monica Bârlădeanu, cu privire la zvonurile apărute în presă, despre relația pe care aceasta o are cu medicul Valeriu Gheorghiță.

 

Ce vârstă are  medicul Valeriu Gheorghiță

Valeriu Gheorghiță  s-a născut pe data de 25 mai, în Argeș.

Prin urmare, în prezent, acesta are frumoasa vârstă de 41 de ani.

valeriu gheorghita varsta
Valeriu Gheorghiță este unul dintre cei mai pricepuți medici militari, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Ce studii are medicul Valeriu Gheorghiță

Atunci când vine vorba despre studii, se pare că Valeriu Gheorghiță a studiat la Colegiul “I.C. Brătianu”, la profil Matematică-Fizică, din Pitești, ulterior și cursurile Universității de Medicină şi Farmacie, din Târgu-Mureş, în anul 2006.

În plus, acesta și-a obținut și doctoratul în Științe medicale, în anul 2013, dar și postdoctoratul.

valeriu gheorghita studii
Valeriu Gheorghiță este unul dintre cei mai pricepuți medici militari, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citește și: Cine a fost Karl Lagerfeld. Portretul creatorului de modă faimos care a redefinit industria modei!

 

Cine este medicul Valeriu Gheorghiță

Valeriu Gheorghiță  este unul dintre cei mai pricepuți medici militari, de la noi din țară. Cu toate acestea, notorietatea sa a venit odată cu funcția pe care a avut-o în cadrul Campaniei Naționale de Vaccinare Anti-COVID-19, în calitate de coordonator, funcție pe care a obținut-o în data de 17 noiembrie 2020, atunci când a fost numit chiar de către președintele Klaus Iohannis.

Astfel, după ani de studii, Valeriu Gheorghiță a devenit specialist în boli infecțioase, în cadrul Spitalului Universitar Militar Central “Carol Davila”, din București, fiind medic primar infecționist și având chiar și gradul de colonel. De asemenea,  Valeriu Gheorghiță este șef de lucrări universitare, în cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila”, din București.

Pe lângă cariera sa în medicină,  Valeriu Gheorghiță  a publicat de-a lungul timpului și un număr de opt lucrări științifice, în reviste, cotate ISI, dar și 11 lucrări în reviste, cotate BDI și CNCSIS, iar tot în reviste, au

fost publicate un număr de 16 rezumate la lucrările prezentate în cadrul manifestărilor științifice naționale și internaționale, cotate ISI.

valeriu gheorghita
Valeriu Gheorghiță este unul dintre cei mai pricepuți medici militari, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

 

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Valeriu Gheorghiță formează o relație cu Monica Bârlădeanu

Pe lângă planul profesional care merge ca pe roate, chiar și planul personal merge foarte bine pentru medicul  Valeriu Gheorghiță . Monica Bârlădeanu, căci despre aceasta este vorba, a confirmat relația cu celebrul medic, după ce în presă au apărut imagini cu cei doi, când au fost surprinși într-un jacuzzi.

Astfel, la scurt timp, chiar Monica Bârlădeanu a avut un mesaj de transmis pe rețelele de socializare, pentru a explica cum stau de fapt lucrurile între cei doi. Aceasta a susținut faptul că relația lor nu este una ascunsă de ochii lumii, punând accent pe faptul că medicul Valeriu Gheorghiță este un bărbat necăsătorit.

Dragilor, știu că circulă o știre cu informații eronate vis-a-vis de relația mea personală și ca să nu v ă faceți gânduri sau să vă puneți întrebări, îmi doresc să aflați adevărul direct de la mine: partenerul meu de viață e un bărbat ABSOLUT NECĂSĂTORIT, liber de orice obligație. Nu e o relație ascunsă, doar că am acest principiu de care mă țin, să nu vorbesc public despre viața mea personală. Vă îmbrățișez tare. ”, a declarat Monica Bârlădeanu, într-o postare pe Instagram.

De asemenea, chiar și PR-ul acesteia a ținut să ofere o declarație legată de zvonurile apărute, cu privire la relația celor doi, după ce Monica Bârlădeanu a confirmat relația cu medicul Valeriu Gheorghiță și a menționat că preferă să păstreze discreția atunci când vine vorba despre viața personală.

Da, este adevărată relația, doar că el, la momentul acesta, nu mai este căsătorit. Informația eronată este aceea că el ar mai fi căsătorit, pentru că s-a spus povestea că el ar fi căsătorit, ceea ce nu este așa .” a precizat PR-ul Monicăi Bârlădeanu.

valeriu gheorghita si monica barladeanu
Valeriu Gheorghiță este unul dintre cei mai pricepuți medici militari, de la noi din țară[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Andrei Aradits. “La un moment dat, am făcut un pact!”



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine a fost Karl Lagerfeld. Portretul creatorului de modă faimos care a redefinit industria modei!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies