Cine este Andreea Popescu. „Am tânjit după dragostea de Hristos”

Cine este Andreea Popescu
Cine este Andreea Popescu

Andreea Popescu este o cunoscută dansatoare din România, care a fost timp de mulți ani dansatoarea Deliei Matache.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Andreea Popescu și cum a ajuns să aibă succesul pe care îl are în prezent, în cariera sa. În plus, descoperiți și alte detalii din viața personală a dansatoarei.

Cine este Andreea Popescu

Citește și: Cine este Radu Siffredi, noul iubit al Oanei Matache. “Suntem hăituiți de ideea: Nu sunteți potriviți unul pentru celălalt!, Nu ești suficient pentru Oana! Oana merita mai mult.”

Cine este Andreea Popescu
Cine este Andreea Popescu[Sursa foto: Instagram]

Andreea Popescu s-a născut în data de 28 ianuarie 1984 la București, acolo unde a studiat constant către marea sa pasiune: dansul. Astfel, Andreea a început încă din copilărie să se arate interesată de latura artistică, iar părinții au dus-o la cursuri de balet pe care le-a frecventat timp de 4 ani în cadrul liceului „Dinu Lipatti”.

Ulterior, bruneta a urmat cursurile Colegiului Național „Ion Creangă”, iar pe parcursul liceului a participat la numeroase spectacole și festivaluri de dans.

După ce a terminat liceul, Andreea Popescu a activat ca dansatoare în diverse trupe, ocupându-se în același timp de educația sa. Astfel, frumoasa dansatoare a absolvit cursurile Facultății „Titu Maiorescu”, specializarea psihologie. Cu toate acestea, nu a activat în domeniul psihologiei și a rămas la marea sa pasiune, dansul.

În anul 2007, Andreea Popescu a cunoscut-o pe Delia Matache, iar artista a angajat-o pe talentata brunetă ca dansatoare.

Cele două au fost foarte apropiate, iar Delia a avut un aport semnificativ la evoluția dansatoarei în lumina reflectoarelor.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Andreea Popescu a format un cuplu cu Mihai Bendeac

Citește și: ”Să nu credeți că nu-și dorește, știu că ea își dorește lucrul acesta!” Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, a făcut mărturisiri neașteptate despre decizia artistei de a nu face copii

Cine este Andreea Popescu
Cine este Andreea Popescu[Sursa foto: wowbiz]

Andreea Popescu a devenit cunoscută ca fiind dansatoarea Deliei. Pe cele două le-a legat atât o relație profesională, cât și una de prietenie, fiind extrem de apropiate. Astfel, dansatoarea a ajuns în cercul de cunoștințe al Deliei, pășind astfel în lumea mondenă. Ulterior, în anul 2011, Andreea Popescu s-a afișat alături de cunoscutul actor, Mihai Bendeac. Cei doi au format un cuplu apreciat de cei din jur, însă, povestea lor de dragoste a durat doar câteva luni.

Tot în același an, Andreea Popescu părăsea trupa Deliei, fiind dată afară de către managerul artistei.

Eu am un manager nou. Am început concertele în afara țării. Decizia de a renunța la Andreea e de natură financiară. Străinii nu plătesc o echipă mare. Andreea a devenit cunoscută prin mine, iar asta s-a întâmplat de un an, iar dacă mă deranja ceva, ne despărțeam înainte .”, a declarat Delia la vremea respectivă.

Cum s-a schimbat viața Andreei Popescu după ce s-a apropiat de Dumnezeu

Cine este Andreea Popescu
Cine este Andreea Popescu[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

După ce s-a retras din lumina reflectoarelor, Andreea Popescu a renunțat la ținutele sexy de scenă și s-a apropiat mai mult de Dumnezeu. Vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături dansatorul Rareș Cojoc, iar cei doi au împreună trei copii.

Factorul declanșator care a făcut-o pe frumoasa brunetă să se apropie de Dumnezeu a fost decesul tatălui său, care s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani. Ulterior, Andreea și-a umplut casa de icoane, a început să meargă la biserică în mod constant și se roagă în fiecare zi, trăind o cu totul altă viață decât cea din trecut.

«Când era tata în comă și doctorii spuneau că nu mai are nicio șansă să se mai trezească, îi cedase inima, ficatul…eram la terapie intensivă, încă nu coborâsem la paraclisul de la spital și am zis: „Doamne, mai dă-mi o zi să-i spun că-l iubesc și eu toată viața mea am să ți-o dedic Ție.” Dumnezeu mi l-a mai dat nu o zi, ci patru. Am crescut oarecum îndepărtată de biserică, ceea ce lucrul acesta acum mi se pare grav… când trăiesc și latura asta. Am tânjit după ea fără să știu. Am tânjit după dragostea de Hristos, de biserică. Era o neîmplinire sufletească.», a declarat Andreea Popescu la vremea respectivă.

 

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cine este Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache. „Toxicitatea poate veni din multe părți!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies