„Sunt mamă și mă ia panica în anumite momente.” Ce tradiție nu a respectat Andreea Antonescu la botezul fiicei sale

„Sunt mamă și mă ia panica în anumite momente.” Ce tradiție nu a respectat Andreea Antonescu la botezul fiicei sale
„Sunt mamă și mă ia panica în anumite momente.” Ce tradiție nu a respectat Andreea Antonescu la botezul fiicei sale

Andreea Antonescu și-a botezat ieri fiica în vârstă de 6 luni.

Andreea Antonescu  a trăit ieri, 24 iunie 2023, unele dintre cele mai frumoase emoții din viața sa. Artista și-a botezat fiica cea mică, Venice Victoria, iar evenimentul a avut o puternică încărcătură emoțională.

Micuța Venice Victoria a primit ieri taina botezului sub privire emoționate ale părinților, dar și a celor care au fost alături de micuță într-una dintre cele mai importante zile din viața ei.

Astfel, evenimentul a fost unul foarte important, iar Andreea Antonescu și Victor Vrînceanu, chiar dacă nu mai formează un cuplu, s-au asigurat ca totul să fie perfect la petrecerea micuței.

Andreea Antonescu, cuprinsă de emoții în ziua botezului fiicei sale

Citește și: „Vreau un frate” Andreea Antonescu, mamă pentru a treia oară? Ce a spus artista despre un al treilea copil, chiar în ziua botezului fiicei sale!

Andreea Antonescu, cuprinsă de emoții în ziua botezului fiicei sale
Andreea Antonescu, cuprinsă de emoții în ziua botezului fiicei sale[Sursa foto: Instagram]

Andreea Antonescu se poate numi o femeie împlinită. Are o carieră de succes de mai bine de 20 de ani, fiind una dintre cele mai apreciate artiste de la noi din țară. Mai mult decât atât, vedeta este fericita mamă a două minuni de fetițe, Sienna, care a venit pe lume în urmă cu 12 ani, din căsnicia pe care Andreea Antonescu a avut-o cu Traian Spak și micuța Venice Victoria în vârstă de 6 luni, fiind rodul iubirii dintre Andreea Antonescu și fostul său iubit, Victor Vrînceanu.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Artista o numește pe micuța Victora „a doua minune” din viața sa, dat fiind faptul că nu s-ar fi așteptat să rămână însărcinată la vârsta de 40 de ani.

După ceremonia de creștinare, vedeta a vorbit în cadrul unui interviu pentru WOWbiz.ro despre emoțiile pe care le-a trăit într-una dintre cele mai fericite zile din viața sa.

Momentele în biserică au fost wow și mereu am susținut că fetițele mele sunt minunile vieții mele și sunt cele mai importante ființe de pe fața pământului, ele îmi dau putere, deși n-aș vrea să spun că principala mea caracteristică este puterea, ci aș vrea să știu că sunt o mamă, ca toate celelalte, care știe că înainte de orice, viitorul copiilor, sănătatea mentală și bucuriile lor sunt scopul vieții noastre .”, a spus Andreea Antonescu, pentru WOWbiz.ro.

Ce tradiție nu a respectat Andreea Antonescu la botezul fiicei sale

Citește și: „Era cumva firesc. Riscam o catastrofă!” Victor Vrînceanu a făcut dezvăluiri despre botezul fiicei sale și a Andreei Antonescu

Ce tradiție nu a respectat Andreea Antonescu la botezul fiicei sale
Ce tradiție nu a respectat Andreea Antonescu la botezul fiicei sale[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bianca îl vrea pe Gagea eliminat din Casa Iubirii: „Să-mi dea și bani de motorină” Ce s-a întâmplat în gală- kanald.ro

Citește și: „Ajutor, ajutor, lasă-mă!” El este Ștefan, criminalul din Mureș care a înjunghiat mortal în inimă un bătrân! Ultimele strigăte de disperare ale bărbatului au fost auzite de prietenul individului- stirilekanald.ro

Andreea Antonescu este o mamă grijulie, dar care în același timp le oferă libertatea fiicelor sale de a face ceea ce consideră ele că le aduce fericirea, după cum a declarat în repetate rânduri.

Cu toate acestea, instinctul de mamă este foarte puternic, iar acest lucru a făcut-o pe artistă să nu respecte o anumită tradiție la botezul micuței Victoria. Mai exact, vedeta a ținut ca micuța să nu fie băgată complet în cristelniță.

În cristelniță nu a plâns absolut deloc. Ce-i drept, părintele a ascultat rugămintea mea și, totodată, a nașului, de a nu băga copilul cu totul în cristelniță. Știu, sunt tradiții, dar asta e, sunt mamă și mă ia și pe mine panica în anumite momente. În rest, foarte cumințică, se uita și chiar m-a impresionat faptul că, în momentul în care am mers în fața altarului cu toții, era captată de tot ce era acolo și am sperat și îmi doresc ca și Venice să fie o fetiță spirituală, credincioasă, pentru că despre asta e într-un final .”, a mai spus Andreea Antonescu

 



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Eu încă mai sper să-mi întâlnesc sufletul pereche, prințul pe cal alb sau pe mai mulți cai putere” Alexandra Stan a vorbit despre dezamăgirile suferite în dragoste

Imagini incendiare cu Monica Bârlădeanu! Abia o mai recunoști! Da, EA e!

Visul „secret” al Deliei Budeanu! A murit cu acest regret! De ce nu și-a putut îndeplini dorința?!

Regele Charles, acuzat de genocid de o senatoare indigenă în timpul vizitei oficiale în Australia: „Ne-aţi distrus pământul”

Top 5 sfaturi despre cum să ai o piele sănătoasă și strălucitoare

“Casa iubirii”, locul 1 în preferinţele publicului, în întreaga ţară şi la oraşe

"E primul pas spre un război mondial". Cei 10.000 de soldați din Coreea de Nord trimiși în Ucraina ar putea arunca în aer butoiul cu pulbere


Cookies