„Ne simțim mai mult decât onorați.” Unde vor petrece Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu luna de miere. Cei doi vor fi departe de meleagurile României

„Ne simțim mai mult decât onorați.” Unde vor petrece Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu luna de miere. Cei doi vor fi departe de meleagurile României
„Ne simțim mai mult decât onorați.” Unde vor petrece Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu luna de miere. Cei doi vor fi departe de meleagurile României

Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu au sărbătorit iubirea lor printr-o ceremonie civilă în timpul iernii trecute, iar acum și-au jurat iubire eternă și în fața lui Dumnezeu, organizând în același timp o petrecere de nuntă impresionantă.

Ieri, pe 24 iunie, la Râmnicu Vâlcea, cuplul a fost onorat de 500 de invitați, printre care se numără numeroși artiști și oameni de afaceri importanți. Evenimentul a fost unul memorabil și fără precedent.

Citește și: „Cea mai frumoasă nuntă.” Ce părere a avut Adriana Bahmuțeanu despre nunta Cristinei Spătar și a lui Vicențiu Mocanu. Jurnalista le-a transmis un mesaj celor doi

Proaspeții miri își vor celebra iubirea în Maldive

Petrecerea s-a prelungit până în zori, iar atmosfera a fost una plină de distracție și emoție. Cu toate acestea, urmează o nouă etapă în viața cuplului. După nuntă, conform tradiției, cei doi miri vor porni într-o călătorie de nuntă. Cu toate acestea, ei nu intenționează doar să petreacă o singură vacanță, ci au planificate mai multe escapade pe lista lor.

 „În luna de miere... sunt mai multe luni de miere, mai fracționat ”, a declarat Vicențiu Mocanu, în cadrul unei emisiuni TV.

Cu toate acestea, o parte din vacanța lor va fi petrecută în Maldive, pe plajele cu nisip fin. Nu vor călători acolo doar în doi, ci vor fi însoțiți de cele două cupluri de nași, nu de cei trei copii ai lor.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

„O să mergem cu nașii noștri, la invitația noastră o să facem o scurtă vacanță în Maldive, cred ”, a dezvăluit Cristina Spătar.

Cei doi miri au optat să aibă două perechi de nași, deoarece acestea sunt persoanele apropiate lor din lumea muzicii și au o relație strânsă de mulți ani.

„Ne simțim mai mult decât onorați să îi avem nași pe fiul lui Nicolae Botgros și pe Ion Paladi. Sunt o mare familie”, au mai spus cei doi miri.

Ion Paladi va fi nașul celor doi

Ion Paladi a mărturisit că a fost profund onorat atunci când a primit propunerea de a oficia căsătoria omului de afaceri din Vâlcea.

Decizia lui Vicențiu i-a surprins pe amândoi, atât pe el, cât și pe proaspăta sa soție, până la punctul de a-i aduce lacrimi de bucurie.

Citește și: Cine este și câți ani are Dolunay Soysert, actrița care joacă rolul Neslihan Soysalan în noul serial „Inimă rebelă”. Iată cum arată aceasta la început de carieră- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

„Noi cu Cristina ne cunoaștem de foarte mult timp. Am făcut cunoștință prin Maestrul Nicolae Botgros. Maestrul i-a botezat fetița am cântat la botez și de acolo s-a pornit toată prietenia noastră. După aceea ne-am văzut prin emisiuni, Cristina l-a botezat pe băiatul meu, Lucian (9 ani), e nașa băiatului nostru și ne știm de atunci și apoi am făcut o piesă împreună. Cristina a început să plângă, s-a bucurat foarte tare! La noi vor fi deja a cincea pereche de fini de cununie.

Soția mea l-a sunat și pe duhovnicul nostru și am întrebat dacă este posibil să fim nași având în vedere că ea ne-a botezat băiețelul și ne-a spus că nu este nicio problema”, a povestit Ion Paladi, unul dintre nașii de cununie ai Cristinei Spătar, conform Click.

Citește și: Cine este Cristina Spătar. ”Pentru mine el era totul, pentru că eu n-am mamă.”

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cristina Spătar și-a sărbătorit ziua de naștere! Ce cadou a primit de la soțul său? Afaceristul Vicențiu Mocanu a luat-o prin surprindere pe artistă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Cine este și câți ani are Rojbin Erden, care joacă rolul Asi, în serialul „Inimă rebelă”, ce va începe din 2 octombrie la Kanal D! Iată care este a două mare pasiune a superbei actrițe, dincolo de platourile de filmare

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies