Tzancă Uraganu nu s-a mai putut abține! Ce mesaj a transmis artistul, despre cazul Danei Roba

Tzancă Uraganu nu s-a mai putut abține! Ce mesaj a transmis artistul, despre cazul Danei Roba
Tzancă Uraganu nu s-a mai putut abține! Ce mesaj a transmis artistul, despre cazul Danei Roba

Dana Roba a fost într-o situație extrem de cumplită, aproape de pierderea vieții, după ce soțul ei a agresat-o cu un ciocan. Eforturile medicilor de a o salva au fost critice, dar Dana Roba a reușit să supraviețuiască.

Make-up artistul a acordat un interviu în care a detaliat evenimentele din noaptea în care tatăl copiilor ei a atacat-o violent până când a ajuns în spital.

Citește și: „Soțul meu perfect.” Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești s-au căsătorit în secret în vacanță?

Ce mesaj a transmis artistul, în cazul Danei Roba

Reacția altui cântăreț de manele nu a întârziat să apară, după cazul dramatic al Danei Roba, care a uimit întreaga țară.

După declarațiile făcute de Nicolae Guță cu privire la evenimentul tragic din viața fostei sale iubite, un alt artist din industria muzicii de manele și-a exprimat opinia.

Tzancă Uraganu nu și-a mai putut stăpâni emoțiile și a transmis un mesaj puternic prin intermediul rețelelor de socializare, după ce make-up artistul a ieșit din spital.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

 Artistul o susține în totalitate pe Dana Roba, care a fost victima mutilării cu un ciocan de către propriul soț. Tzancă Uraganu a afirmat că agresorul ar trebui să fie condamnat la o pedeapsă de 15 ani de închisoare pentru fapta sa înspăimântătoare.

„Arestat 15 ani minim!”, a scris Tzancă Uraganu pe Facebook.

Dana Roba a vorbit public despre bătaia cruntă pe care a primit-o

După o perioadă îndelungată de spitalizare și două intervenții chirurgicale complicate, Dana Roba și-a recăpătat sănătatea și a fost eliberată din spital.

După ce a fost brutal agresată de către soțul ei, cu care are două fetițe, make-up artistul a acordat primul interviu.

În ciuda șanselor reduse pe care medicii i le-au oferit, fosta iubită a lui Nicolae Guță îi mulțumește lui Dumnezeu pentru a doua șansă la viață.

 Dana a mărturisit că a fost copleșitoare experiența de a privi fotografiile de pe patul de spital și încă nu își poate crede că a supraviețuit după tortura la care a supus-o bărbatul cu care are doi copii.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

„Niciun medic nu mi-a garantat viață la cât de groaznică a fost bătaia. Mă mir și eu. Nu am putut să mă uit la pozele cu mine până azi noapte, a fost prima dată când m-am uitat și am rămas șocată, nu îmi vine să cred că sunt eu și consider că Dumnezeu mi-a dat o a doua șansă la viață.(...) Toți medicii au fost 100% convinși că o să mor. 

Toți medicii mi-au spus că intru în operație, dar fără nicio șansă de viață. Dumnezeu a luptat pentru mine. Eu, când am văzut pozele nu am putut să mai dorm toată noaptea. Am rămas șocată de cât de rău am arătat. Nu-mi vine să cred cum am arătat și cum arăt acum. Nu mă recunosc. Arătam ca un om mort",   a declarat Dana Roba.

Citește și: „Este conștientă.” Care au fost primele cuvinte ale Danei Roba, după ce s-a trezit din comă. Make-up artista trece prin clipe dificile

 

 



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„Este dorința ei cea mai mare” Dana Roba trece prin clipe grele, în spital, după ce a fost bătută de soț. Care este cea mai mare dorință a sa, dacă supraviețuiește

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies