„Păi, am fost și cumva nevoită, pentru că aveam altceva de făcut foarte important.” Bianca Brad se simte minunat, după ce a învins o boală nemiloasă

„Păi, am fost și cumva nevoită, pentru că aveam altceva de făcut foarte important.” Bianca Brad se simte minunat, după ce a învins o boală nemiloasă
„Păi, am fost și cumva nevoită, pentru că aveam altceva de făcut foarte important.” Bianca Brad se simte minunat, după ce a învins o boală nemiloasă

Bianca Brad a împărtășit povestea luptei sale cu cancerul, la 7 ani de la momentul diagnosticului. Aceasta a spus că această boală nemiloasă a avut un impact profund asupra ei și a determinat-o să se retragă din mediul monden și de la evenimentele publice. Cu toate acestea, acum, ea se simte complet transformată și este o persoană cu totul diferită.

Bianca Brad a dezvăluit că experiența dificilă prin care a trecut i-a schimbat perspectiva asupra vieții și i-a conferit o putere interioară extraordinară, simțind că a renăscut.

Citește și: “Am făcut testele recent, cele care se fac o dată la șase luni.” Cu ce se ocupă Bianca Brad. Vedeta a fost diagnosticată cu cancer la sân

Bianca Brad se simte transformată, după lupta de 7 ani împotriva cancerului

Bianca Brad a explicat că este o prezență rară la evenimente, deoarece a avut alte obligații importante de îndeplinit. Ea a menționat că avea un proiect în desfășurare, iar de fiecare dată când era întrebată despre proiectele sale, afirma că lucrează la ceva foarte mare și important, despre care va vorbi atunci când va fi posibil.

„Păi, am fost și cumva nevoită, pentru că aveam altceva de făcut foarte important. Aveam un proiect. De câte ori eram întrebată ce proiecte am, spuneam că lucrez la un proiect foarte, foarte mare și foarte important și o să vorbesc despre el când se va putea. Și am vorbit, într-adevăr, după șase ani, iar i” acum starea îmi permite și timpul să reapar și să mă reintegrez într-o formă nouă, renăscută.

Am prins arip, a spus ea, pentru viva.ro.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Actrița a vorbit și despre fiul său, spunând că acesta a crescut și că este un bărbat în devenire. 

„Este bărbat în devenire, un copil foarte bun. Sunt foarte mândră de el… Nu gustă genul acesta de evenimente.

De fapt, dacă stau să mă gândesc, nici măcar nu l-am luat. Poate la un alt eveniment o să îl iau cu mine”, a
mai spus Bianca Brad pentru viva.ro.

La ce aliment a renunțat actrița

În anul 2015, vedeta a primit diagnosticul de cancer la sân. Acum, își exprimă regretul pentru faptul că nu a efectuat un control medical la timp.

Această boală i-a schimbat complet viața, iar transformarea a avut loc peste noapte.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Era fix în perioada în care Angelina Jolie s-a hotărât să-şi facă dubla mastectomie şi histerectomie, dar ea avea în gene predispoziţie spre aşa ceva.

Iar eu, probabil şi sub influenţa unei asemenea ştiri, eram hotărâtă să fac mastectomie şi, în ignoranţa mea, l-am întrebat pe medic: Când mă operaţi? Săptămâna viitoare?”, a mai spus ea.

Vedeta a discutat și despre obiceiurile sale alimentare, dezvăluind că a eliminat complet alimentele procesate, salamurile și orice altceva care i-ar putea afecta sănătatea.

Citește și: Bianca Drăgușanu, terorizată de un bărbat într-o parcare: „Știe cineva cine este?”



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cine este Adina Buzatu. „Fiind mamă tânără, Sara a crescut odată cu mine!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies