Cine este Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar. „Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim!”

Cine este Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar
Cine este Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar

Cristina Spătar s-a căsătorit de curând cu afaceristul Vicențiu Mocanu.

Cristina Spătar trăiește una dintre cele mai frumoase perioade din viața sa. La vârsta de 51 de ani, frumoasa artistă a îmbrăcat pentru a doua oară rochia de mireasă, la brațul lui Vicențiu Mocanu, cel care i-a devenit soț în fața lui Dumnezeu în data de 24 iunie 2023.

Ulterior, a urmat o petrecere luxoasă și plină de eleganță, la care au fost prezenți sute de invitați, printre care nume cunoscute ale showbizului românesc, dar și din domeniul afacerilor.

Află din rândurile următoare cine este mai exact Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar și ce afaceri conduce. În plus, descoperă și alte detalii legate de povestea lor de dragoste.

Cine este Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar

Citește și: „Ne simțim mai mult decât onorați.” Unde vor petrece Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu luna de miere. Cei doi vor fi departe de meleagurile României

Cine este Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar
Cine este Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar[Sursa foto: Instagram]

Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar, este un prosper om de afaceri din Vâlcea. Bărbatul deține două companii în domeniul construcțiilor și al imobiliarelor. Acesta are parte de succes în domeniul afacerilor și își permite astfel să îi facă soției sale „mici” cadouri.

Cu ocazia zilei sale de naștere, regina R&B a primit un cadou de-a dreptul spectaculos de la bărbatul iubit.

Afaceristul i-a oferit în dar iubitei sale un cadou în valoare de două milioane de euro. Este vorba despre un bloc cu 15 apartamente, aflat în județul Dâmbovița.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Soțul meu mă face fericită în fiecare zi și mă răsfață maxim! Îmi este alături în tot ceea ce fac Sunt împlinită, fericită și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce trăiesc acum.

De ziua mea, soțul m-a răsfățat cu un imobil de apartamente în valoare de 2 milioane de euro, în contextul în care am deja 8 imobile pe care le pregătesc pentru închiriat. O să mă dezvolt în acest domeniu al imobiliarelor. Clădim împreună o afacere în această direcție.
”, a declarat Cristina Spătar în cadrul unui interviu.

Afaceristul din Vâlcea a fost la rândul său căsătorit și are un fiu, care este de aceeași vârstă cu fiica Cristinei Spătar din prima sa căsnicie.

 „ Avem trei copii minunați împreună. Albert, fiul meu, are 11 ani, și îl cheamă ca pe băiatul Cristinei, care va face 14 ani. Fiul meu este de-o seama cu Aida, fetița ei .”, a dezvăluit soțul Cristinei Spătar pentru Click!

Cum a început povestea de dragoste dintre Cristina Spătar și soțul său

Citește și: ”Să fiți sănătoși și fericiți!” Cristina Spătar s-a afișat alături de fiul soțului ei! Vedeta a publicat o fotografie de colecție alături de Vicențiu Mocanu și copiii lor

Cine este Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar
Cine este Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar[Sursa foto: Instagram]

După divorțul de Alin Ionescu, Cristina Spătar a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă din punct de vedere emoțional. Ulterior, vedeta și-a găsit liniștea în brațele unui antrenor de fitness cu 21 de ani mai mic decât ea. Povestea lor de dragoste nu a durat însă foarte mult, iar la scurt timp după ce a anunțat că s-a despărțit de iubitul său tinerel, Cristina Spătar a început o frumoasă poveste de dragoste alături de Vicențiu Mocanu.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

În decembrie, solista a fost cerută în căsătorie, iar câteva zile mai târziu, a avut loc și cununia civilă. La fericitul eveniment au participat doar familia și câțiva prieteni apropiați.

În urmă cu câteva zile, Cristina Spătar și Vicențiu Mocanu și-au unit destinele și în fața lui Dumnezeu, iar apoi au petrecut până în zori într-un restaurant luxos din Vâlcea.

Cristina Spătar, răsfățată de soțul afacerist

Cine este Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar
Cine este Vicențiu Mocanu, soțul Cristinei Spătar[Sursa foto: Instagram]

Nu este niciun secret pentru nimeni că soțul Cristinei Spătar este extrem de darnic atunci când vine vorba de fericirea soției sale. Astfel, frumoasa artistă se bucură de răsfățul venit din partea sufletului său pereche. Bărbatul își susține partenera și o ajută să se dezvolte în domeniul afacerilor.

Este clar faptul că o iubesc infinit și că lucrurile vor decurge și de acum încolo tot în același fel și în același ritm! O să fim neobosiți, iar ea, susținută, poate să ducă aceste business-uri sus de tot! Soția mea merită totul! Nu a făcut rău nimănui și are un suflet curat și mare cât o lume întreagă. Merită tot Universul! Cu cât Cristina este mai sus, cu atât sunt eu mai bine! Chiar o iubesc și va fi acolo sus unde nu a visat niciodată. Și ea, și copiii! Pentru mine totul este la infinit și pentru totdeauna. Am încredere infinită că, pe lângă muzică, ea va reuși și în afaceri și va ajunge foarte sus .”, a spus soțul Cristinei Spătar pentru sursa mai sus menționată.

 



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Cornel Păsat. „Avem dansuri noi, costume noi, show-ul este nou! ”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies