„Poate sună egoist sau ipocrit din partea mea.” Sebastian Țopescu a învățat multe de la părinții lui! Tânărul le este recunoscător celor doi

„Poate sună egoist sau ipocrit din partea mea.” Sebastian Țopescu a învățat multe de la părinții lui! Tânărul le este recunoscător celor doi
„Poate sună egoist sau ipocrit din partea mea.” Sebastian Țopescu a învățat multe de la părinții lui! Tânărul le este recunoscător celor doi

Sebastian Țopescu are 23 de ani și este copilul regretatului Cristian Țopescu și al realizatoarei TV Christel Ungar. Deși moda reprezintă pasiunea sa principală, tânărul găzduiește un reality show numit „Vis sau realitate".

În cadrul unui interviu, Sebastian Țopescu a discutat despre moștenirea lăsată de părinții săi și a explicat motivele pentru care s-a mutat din România. Iată ceea ce a declarat el!

Citește și: „Știu foarte bine că o să fiu discreditat.” Sebastian Țopescu a vorbit despre ceea ce își dorește să facă în viață. Tânărul nu își dorește să trăiască în umbra tatălui său

Sebastian Țopescu a învățat multe de la părinții lui

Sebastian Țopescu s-a remarcat în industria modei, ocupându-se de editare și stilizare. În urmă cu mai mult timp, tânărul a explicat că își dorea să-și construiască o carieră pe propriile merite, motiv pentru care a lucrat în străinătate timp de mai mulți ani.

În timpul acestor experiențe, Sebastian Țopescu a vorbit despre relația pe care a avut-o cu tatăl său regretat, fostul comentator sportiv Cristian Ţopescu, care a încetat din viață pe 15 mai 2018.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Îmi este dor de tata, dar tot ce s-a petrecut cu el este un lucru firesc. Este cursul fiecărei persoane de pe acest pământ! Eu am privit și am înțeles un lucru, și anume faptul că oamenii vin pe lume după care pleacă”, a mărturisit Sebastian Țopescu.

Ce a moștenit Sebastian Țopescu de la părinții lui

În urmă cu puțin timp, Sebastian Țopescu a discutat despre calitățile și trăsăturile de caracter pe care le-a moștenit de la părinți. El consideră că a preluat "înțelegerea pentru oameni" de la tatăl său, Cristian Țopescu, în timp ce de la mama sa, Christel Ungar, a învățat etica de muncă.

„Cred că de la tatăl meu am moștenit înțelegerea pentru oameni. Sunt foarte înțelegător cu oamenii, adică, cumva, dacă greșesc eu mă gândesc că așa a considerat el de cuviință, și dacă merge bine, aia e. Și de la mama mea, etica de muncă. Avem aceeași etică de muncă, care este concretă și concisă, tot timpul să-i ajutăm pe cei din jur. Eu mereu mă gândesc la chestia asta.

Poate sună egoist sau ipocrit din partea mea, care nu am stat mereu în România. Dar mi-aș dori ca în România oamenii să se ajute mai mult între ei, să se ridice unul pe celălalt. Lucru pe care noi îl pierdem din vedere e că dacă unul dintre noi se ridică, automat îi trage pe ceilalți după el. Dacă toți se trag în jos unul pe celălalt, ajungem la același nivel', a spus tânărul, potrivit click.ro.

De ce s-a întors Sebastian Țopescu în România

Datorită profesiei sale, Sebastian Țopescu a avut oportunitatea de a călători în întreaga lume și de a participa la importante evenimente de modă. El a explicat că a decis să se întoarcă în România pentru a promova țara sa de origine și a susține tinerii talentați din industria modei.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

„Reveneam în România pentru că facem diverse producții aici. Mie România mi se pare o țară extraordinar de frumoasă, mi se pare superbă. Una dintre activitățile mele preferate a fost să merg cu niște prieteni prin sate, să luăm mașina și să mergem să cunoaștem oameni, să descoperim cultura lor. Îmi doream să promovez țara mea cât puteam eu și să arăt că e frumos și aici. Tot timpul am încercat să aduc talente din România, să promovez talente. Să împing oamenii din România, nu vreau să conving pe nimeni de nimic, nu vreau să le schimb mentalitatea. Dar să-i pun în circumstanțele să aleagă singur”', a adăugat aceasta, potrivit sursei citate.

Citește și: Cine este Basti (Sebastian Țopescu), fiul lui Cristian Țopescu. ”Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu."

 



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Cine este Basti (Sebastian Țopescu), fiul lui Cristian Țopescu. ”Am vrut să îmi creez o carieră complet pe meritul meu."

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies