Machiaj cu efect de întinerire. Cum să obții un aspect tânăr și fresh prin tehnici și produse de machiaj

Machiaj cu efect de întinerire. Cum să obții un aspect tânăr și fresh prin tehnici și produse de machiaj
Machiaj cu efect de întinerire. Cum să obții un aspect tânăr și fresh prin tehnici și produse de machiaj

Află din rândurile următoare cum poți să realizezi un machiaj de întinerire.

Fiecare dintre noi își dorește să descopere secretul tinereței fără bătrânețe. Din păcate, acest lucru este imposibil, iar odată cu trecerea timpului gravitația își face simțită prezența. Astfel, fața noastră începe ușor să pară căzută, iar ridurile devin din ce în ce mai accentuate.

Din fericire, există anumite trucuri la care fiecare dintre noi poate să apeleze astfel încât să părem mai tinere, fără a ne folosi de intervențiile chirurgicale.

Astfel, nu este nevoie să apelăm la medicul estetician, ci doar să cunoaștem anumite trucuri de machiaj pentru a obține efectul dorit.

În cadrul unei emisiuni, makeup artistul Laura Atănăsoaie a explicat care sunt tehnicile de machiaj prin intermediul cărora putem să obținem un aspect mai tânăr.

Corectează imperfecțiunile

Machiaj cu efect de întinerire
Machiaj cu efect de întinerire[Sursa foto: freepik]

Odată cu trecerea timpului, ridurile își fac și ele simțită prezența.

Din fericire, putem să corectăm și aceste imperfecțiuni cu ajutorul machiajului. Astfel, specialistul în domeniu ne recomandă să nu aplicăm foarte multă pudră în zonele cu riduri, în special în cea a ochilor, astfel încât să nu le evidențiem foarte mult.

De asemenea, este recomandat să nu folosim o cantitate foarte mare de produse, în special de fond de ten pentru a nu obține un efect de mască.

Conturează delicat fața

Machiaj cu efect de întinerire
Machiaj cu efect de întinerire[Sursa foto: freepik]

Partea de conturing este foarte importantă pentru că dacă este realizat corect, acesta poate să ne întinerească. În schimb, dacă nu este realizat corect, poate să ne pună câțiva ani în plus, ceea ce cu siguranță nu ne dorim.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Potrivit specialistului în domeniu, atunci când aplicăm produsele de conturing este foarte important să nu folosim o cantitate foarte mare. Blushul se aplică de la codița sprâncenei în sus și pe pomeți, iar conturingul trebuie neapărat să fie pe osul pometelui, aplicat cu mișcări ascendente și ușor pierdut în zona frunții. 

Blushul aplicat de la codița sprâncenei în sus oferă atât armonie cromatică, iar din punct de vedere optic, ridică zona aceea .”, a spus makeup artistul.

Machiază sprâncenele

Citește și: Cum conturezi sprâncenele. Ghidul pas cu pas pentru un aspect impecabil!

Machiaj cu efect de întinerire
Machiaj cu efect de întinerire[Sursa foto: freepik]

Machiajul sprâncenelor este extrem de important pentru că de acolo pornește direcția întregului machiaj. Astfel, baza sprâncenei trebuie să fie mai jos decât codița. În cazul în care acest lucru nu este dat de forma naturală a sprâncenelor, putem să corectăm cu ajutorul unei pensule plate și a anticearcănului sau a fondului de ten.

Dacă o sprânceană este bine conturată, ne va ghida toată direcția machiajului și vom avea un machiaj ridicat spre exteriorul ochiului .”, a spus makeup artistul.  

Farduri în tonuri neutre

Machiaj cu efect de întinerire
Machiaj cu efect de întinerire[Sursa foto: freepik]

Pentru a avea parte de un efect de întinerire, sunt recomandate fardurile în tonuri neutre și nu foarte stridente pentru un machiaj de zi.

Primul pas în aplicarea fardului de ochi este să folosim unul mai închis pentru a contura pleoapa inferioară.Ulterior cu o pensulă de difuzare vom difuza machiajul în exterior în mod ascendent. Apoi, putem să aplicăm și o linie subțire de tuș menită să ne ridice forma ochilor.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Foarte important este ca fardul să îl aplicăm cu privirea în față. Linia de tuș, dacă este aplicată corect, ne poate oferi un efect mult mai vizibil de întinerire. Practic, linia de tuș trebuie să fie pe colțul extern al ochiului și să taie pliul pleoapei în sens ascendent pentru a crea un efect de ridicare .”, a precizat makeup artistul.  

Mascara pentru gene pline

Machiaj cu efect de întinerire
Machiaj cu efect de întinerire[Sursa foto: freepik]

Nu trebuie să uităm nici de mascara, acest produs având rolul de a ne ridica genele și a ne alungi forma ochilor, oferindu-ne astfel un efect de întinerire.

Buze hidratate și naturale

Citește și: Buze voluminoase din machiaj. Descoperă tehnicile și trucurile de machiaj pentru buze voluminoase și pline de farmec!

Machiaj cu efect de întinerire
Machiaj cu efect de întinerire[Sursa foto: freepik]

Potrivit specialistului în domeniu, pentru a avea parte de un efect de întinerire, colțul buzelor trebuie să fie orientat în sus. În cazul în care acesta este orientat în jos, putem să corectăm forma buzelor cu ajutorul unei pensule plate și a unui anticearcăn sau fond de ten.  

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Buze voluminoase din machiaj. Descoperă tehnicile și trucurile de machiaj pentru buze voluminoase și pline de farmec!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies