Sasha Lopez, unul dintre cei mai cunoscuti DJ si producători muzicali, dezvăluiri în emisiunea “Invitatul de 12”, difuzată simultan la Kanal D2 si Radio Impuls “Acum trebuie să vindem casa…Cred că mă mut în Bali!”

Sasha Lopez, unul dintre cei mai cunoscuti DJ si producători muzicali, dezvăluiri în emisiunea “Invitatul de 12”, difuzată simultan la Kanal D2 si Radio Impuls     “Acum trebuie să vindem casa…Cred că mă mut în Bali!”
Sasha Lopez, unul dintre cei mai cunoscuti DJ si producători muzicali, dezvăluiri în emisiunea “Invitatul de 12”, difuzată simultan la Kanal D2 si Radio Impuls “Acum trebuie să vindem casa…Cred că mă mut în Bali!”

Într-o dezvăluire surprinzatoare făcută în emisiunea “Invitatul de 12”, difuzata in aceasta duminica, la ora 12:00, pe Kanal D2 si la Radio Impuls, celebrul DJ și producător muzical Sasha Lopez a dezvăluit că locuinţa pe care a construit-o cu multă trudă și iubire va trebui să fie vândută, din cauza unor motive bine intemeiate! Invitat în emisiunea moderata de Cosmin Cernat, Sasha Lopez a dezvăluit detaliile.

De mai bine de 2-3 ani, Sasha Lopez și-a concentrat eforturile pentru a-și construi o frumoasă casă, în mijlocul naturii, în apropierea unei păduri idilice. Cu multă iubire și pasiune, casa a prins contur, iar Sasha și-a imaginat o viață liniștită, departe de agitația urbană. Cu toate acestea, visul său a fost spulberat atunci când a aflat că o autostradă amenință să distrugă pădurea din fața casei sale, situată la doar 80 de metri distanță.

“Noi ne-am apucat de o casa pe care o construim de 2-3 ani si am aflat de curand ca va trece o autostrada chiar prin padurea din fata casei, care se afla la 80 de metri  de noi… Padurea nu o sa mai existe, am fost si am numarat si copacii, raman doar 3 copaci… Inteleg toate lucrurile astea, dar acum trebuie sa vindem casa”,  a dezvaluit Sasha Lopez in emisiunea lui Cosmin Cernat.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

            Cu toate că înțelege necesitatea dezvoltării și modernizării infrastructurii, Sasha Lopez se vede nevoit să-și vândă casa, sperând să găsească un cumpărător căruia să-i împărtășească dragostea și respectul pentru natură și frumusețea ei.

"Cuiva poate o să îi placă. Cred că mă mut în Bali",  a mărturisit cu tristețe Sasha, dorind să-și găsească un loc în care să se refugieze și să-și regăsească liniștea sufletească în mijlocul naturii.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Cine este actorul care dă viață personajului principal Serhan Soysalan, din noul serial „Inimă rebelă”. Publicul l-a cunoscut deja pe Yurdaer Okur în producția „Secrete de familie”, în care a jucat rolul Procurorului Turgut Ali

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies