Vrei să obții un aspect inedit pentru bucătăria ta? Iată ce schimbări poți face

Vrei să obții un aspect inedit pentru bucătăria ta? Iată ce schimbări poți face
Vrei să obții un aspect inedit pentru bucătăria ta? Iată ce schimbări poți face

Bucătăria este una dintre cele mai importante camere din locuința ta. Aceasta asigură spațiul perfect pentru reinventarea celor mai îndrăgite rețete de familie și te ajută să creezi amintiri de neprețuit alături de cei dragi, în timpul cinelor petrecute împreună.

De asemenea, pentru multe persoane care iubesc gătitul, această cameră este și un spațiu excelent pentru relaxare și o clipă de liniște binemeritată. Astfel, bucătăria trebuie să îmbine perfect esteticul cu funcționalitatea, asigurând un echilibru. Iată cum poți avea o bucătărie impecabilă din punct de vedere vizual, fără a face compromisuri în privința utilizării.

Cum să ai o bucătărie impecabilă?

Bineînțeles, design-ul acestei camere depinde în mod direct de preferințele personale. Dacă îți creezi locuința de la zero, cea mai bună opțiune este să îți construiești o imagine despre cum arată bucătăria ta de vis, fie cu ajutorul unui expert, fie căutând cea mai bună soluție pe cont propriu. Indiferent de alegerea făcută, în final, bucătăria ta trebuie să aibă un aspect impecabil, în timp ce este și complet funcțională. Dacă locuiești într-un spațiu închiriat, acest lucru nu înseamnă că personalizarea bucătăriei este imposibilă. Iată ce schimbări poți face.

Un design echilibrat și modern

Majoritatea locuințelor din prezent sunt create pe baza unui stil minimalist, echilibrat din punct de vedere vizual. Stilul minimalist presupune eliminarea multor obiecte de decor care pot încărca spațiul din punct de vedere vizual și se concentrează pe echilibrarea acestuia cu ajutorul liniilor clare, fine, care oferă o continuitate aparte spațiului tău. 

Stilul minimalist este utilizat în special pentru bucătărie, deoarece aceasta trebuie să fie, pe cât posibil, cât mai luminată și mai spațioasă pentru persoanele care aleg să petreacă mult timp gătind. Astfel, sunt apreciate liniile clare și, ca idee generală, spațiile care nu încarcă din punct de vedere vizual. Pe lângă aspect, acest stil este recomandat și pentru funcționalitate, deoarece este de preferat să ai la dispoziție o suprafață cât mai extinsă pentru desfășurare. 

Pentru a obține o imagine echilibrată poți alege un mobilier cât mai simplu, cu linii cât mai curate și clare, iar electrocasnicele să respecte cât mai mult cromatica și geometria bucătăriei. Pentru o funcționalitate sporită, dar și un aspect inedit, chiuvetele pentru bucătărie Schock pot fi alegerea perfectă. Acestea se îmbină perfect cu blatul bucătăriei, în special dacă alegi culoarea potrivită, ceea ce va oferi continuitate și luminozitate bucătăriei tale. Pe hornbach.ro poți găsi o multitudine de modele, în diferite culori și dimensiuni, perfecte pentru orice spațiu sau design ales. 

Reorganizare

Dacă nu îți poți crea bucătăria de la zero și locuiești într-un spațiu închiriat, reorganizarea poate fi cea mai bună opțiune. Poți așeza diferite obiecte de decor sau, dacă spațiul îți permite, poți reorganiza mobila și electrocasnicele după propriile preferințe.

Fie că locuiești în propriul tău spațiu sau unul închiriat, trebuie să găsești soluții inteligente de design care te vor ajuta să îmbini esteticul și funcționalitatea. Până la urmă, bucătăria este una dintre cele mai importante camere, în special pentru persoanele pasionate de gătit, care își doresc să creeze cât mai multe amintiri alături de cei dragi. 



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Ce lipsuri a avut Mirabela Dauer în copilărie. De ce mama și tatăl său nu au participat mai des la spectacolele sale? "Mama mea a venit de două ori în viața mea, tata niciodată!"

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies