Cine este Mariana Ciutacu, soția lui Victor Ciutacu. „Tot timpul am fost discretă. Şi nu pentru că mi-am impus. Pur şi simplu. Am avut toate ocaziile din lume să nu stau în umbră.”

cine este sotia lui victor ciutacu
Cine este Mariana Ciutacu, soția lui Victor Ciutacu

Victor Ciutacu este un celebru jurnalist, prezent în fața micilor ecrane de mai bine de un deceniu. Partenera sa de viață este o prezentă discretă și mereu a preferat să rămână în umbra prezentatorului TV, în ceea ce privește notorietatea.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu mai bine de două decenii. S-au întâlnit pe băncile facultății și așa a început totul. Imediat după examenul de licență, Victor și Mana s-au căsătorit. Cununia civila a fost realizată la Sinaia, într-un cerc restrâns. În urmă cu mai puțin de un an, înainte de fericitul lor eveniment, murise tatăl Marianei. Obiceiurile religioase interzic petrecerile fastuoase atunci când se întâmplă un astfel de eveniment.

Cine este Mariana Ciutacu, soția lui Victor Ciutacu

Citește și: Cine este Victor Ciutacu. “A fost o chestie care a decurs firesc!”

Cine este Mariana Ciutacu, soția lui Victor Ciutacu[Sursa foto: Instagram]

“Am fost colegi la facultate, iar ulterior, după examenul de licență, ne-am căsătorit. A fost o cununie civilă banală şi modestă. Nuntă nu am avut la momentul respectiv, pentru că socrul meu murise de mai puțin de un an, iar preceptele religioase interzic astfel de ceremonii.

A fost o cununie civilă care s-a desfășurat la mine acasă, la Sinaia, la care au participat câţiva prieteni şi câteva rude. Nunta religioasă a venit mult mai târziu, când copilul nostru era deja mare. Nici atunci nu a fost o nuntă propriu-zisă.” a povestit moderatorul TV.

Cine este Mariana Ciutacu, soția lui Victor Ciutacu[Sursa foto: Instagram]

Victor și Mana Ciutacu au un băiat. Într-un interviu, prezentatorul TV a povestit cum a decurs nașterea lui Vlad și mai ales cum a primit vestea la maternitate. 

Cei doi se așteptau să vina pe lume o fetiță. Vestea a primit-o pe un pager de serviciu. Aceste dispozitive erau prețuite de cei care erau norocoșii utilizatori. Telefoanele mobile încă nu apăruseră și aceasta era varianta prin care puteai primi un mesaj scris. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cine este Mariana Ciutacu, soția lui Victor Ciutacu[Sursa foto: Instagram]

“Îmi amintesc foarte bine.

S-a întâmplat a doua zi după aniversarea soției mele. Așa a fost dat să fie. Pe vremea acea, nu era în mare vogă că tăticii să se uite la nașterea copiilor. Eram noi niște copii. Țin minte că am ajuns la maternitate și acolo era doctorița care m-a văzut că sunt agitat. M-a întrebat dacă sunt fumător și când i-am zis că „da”, m-a trimis acasă să aștept acolo vestea.
La vremea respectivă, nu aveam telefon mobil, iar anunțul a fost făcut pe pagerul pe care îl aveam de la serviciu. A fost o surpriză pentru că noi ne așteptam să fie fată, iar mesajul primit a fost: „A venit pe lume Vlăduț”. Stăteam și mă uitam și nu îmi dădeam seama. După aceea, mi-am amintit că ne gândisem să alegem un nume de băiat, așa de rezervă… în caz că...”,
mărturisea Victor Ciutacu.

Cum se descrie Mana Ciutacu, soția lui Victor Ciutacu

Cine este Mariana Ciutacu, soția lui Victor Ciutacu[Sursa foto: Instagram]

O fire discretă, doamna Ciutacu a ales să rămână în spatele reflectoarelor. A deținut a funcție importantă în cadrul unei companii și a ales mai mult să vorbească despre ceea ce reprezenta compania. Deși a absolvit Politehnica, partenera de viață a lui Victor Ciutacu a ales să lucreze in PR.

„Tot timpul am fost discretă. Şi nu pentru că mi-am impus. Pur şi simplu. Am avut toate ocaziile din lume să nu stau în umbră. Dar am ieşit doar când nu se putea altfel, când asta era soluţia de avarie. Comunicator fiind (şi purtător de cuvânt, o vreme) am preferat să vorbesc numai despre brand, produs, serviciu, companie. Ştiu că, în lumea de azi, nu se face aşa. Nu se face doar aşa ceva. Mai ales, într-o asemenea poziţie fiind….Se face mult PR personal, se doreşte notorietate. Meniul zilnic al multora e compus din notorietate, recunoaştere, imagine.”, scria soţia lui Ciutacu, pe blogul sau.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

În anul 2023 Victor și Mana Ciutacu au bifat 28 de ani de căsnicie. Cu melancolie, prezentatorul și-a expus amintirile legate de căsătorie. Moderatorul TV este originar din Sinaia și s-a născut în data de 15 mai 1970. În anul 1989 s-a mutat în București și patru ani mai târziu și-a început cariera jurnalistică. După presa scrisă a trecut către televiziune.

Cine este Mariana Ciutacu, soția lui Victor Ciutacu[Sursa foto: Instagram]

„22 de ani de când am primit al doilea rând de verighete, primul robot de bucătărie, niște vaze, o broască în borcan, două portbagaje de flori și, deși inițial nu ne-am propus, binecuvântarea slujitorilor Domnului. Că să vă bulversez și mai tare, în două săptămâni se fac 28 de ani de când avem și acte la mână. Așa le facem noi pe toate, în pași, că nimic nu vine de-a gata.", a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Cine este Mariana Ciutacu, soția lui Victor Ciutacu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Cine este Victor Cornea, noul iubit al Andreei Balan. „Sunt prins cu turneele.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies