Masajul facial și beneficiile sale terapeutice. Îmbunătățirea circulației, relaxarea mușchilor și reducerea semnelor de îmbătrânire!

masaj facial aparat
Masajul facial și beneficiile sale terapeutice

Masajul facial deține nenumărate beneficii terapeutice. Însă știați care sunt acestea?

Aflați din rândurile următoare care sunt mai exact tehnicile prin intermediul cărora putem diminua ridurile, dar și care este tipul de ten căruia nu îi este recomandat. În plus, descoperiți și cum se poate pune în aplicare acest masaj facial, dar și care este motivul pentru care trebuie evitată zona ochilor. 

 

Care sunt tehnicile prin care putem diminua ridurile 

Specialistul Simona Grigorescu a specificat faptul că atunci când vine vorba despre masajul facial, de fapt nu vorbim doar despre riduri, ci și despre gușă. 

Nu ne referim doar la riduri, putem să ne referim și la gușă și la alte multe lucruri care ne deranjează la față. În cazul de față avem un ten matur, riduri și vom folosi o tehnică de masaj facial scooby doo, cu masaj indian și de asemenea cu o tehnică de masaj cultural.

Vom începe să diminuăm aceste riduri ținând cont de faptul că ne permite timpul un masaj, durează undeva la 90 sau chiar 120 de minute, depinde de ce ne deranjează la aspectul continuu, să faci masaj da, dar e combinat pentru că nu ne referim doar la față, ne referim inclusiv și la gât și la decolteu și la postură. Lucrăm și partea cervicală. În momentul în care lucrăm și partea cervicală observăm chiar și fața se schimbă deci da foarte multe lucruri, sunt foarte bine legate.
”, a declarat Simona Grigorescu. 

masaj facial sculptural
Masajul facial și beneficiile sale terapeutice[Sursa foto: freepik]

Care sunt persoanele care nu au voia să facă masaj facial 

În ciuda beneficiilor nenumărate pe care masajul facial le deține, se pare că nu toate persoanele îl pot pune în aplicare. Excepția menționată de specialist este pentru tenul acneic. 

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Cei care nu au voie să facă acest masaj facial, din start este tenul cu acnee. Acolo nu putem să intrăm și de asemenea și cosmeticienele de cele mai multe ori, oferă indicații medicale, mergeți către medic când aveți o acnee cu pustule și foarte severă. Recomand către medic, nicidecum către masajul facial. Nu se poate, pentru că se poate agrava, deoarece masajul este ceva activ la nivelul feței, astfel încât se poate activa acneea și poate deveni ceva foarte grav.

”, a menționat specialistul. 

masaj facial pret
Masajul facial și beneficiile sale terapeutice[Sursa foto: freepik]

Masajul facial poate avea loc și acasă 

Bineînțeles că, odată înțeleasă tehnica prin intermediul căreia masajul facial poate avea loc, acesta se poate realiza cu ușurință și acasă. 

Vom începe mai întâi, cum am spus, din partea posturală, după care mergem către gât și decolteu care este foarte importantă, inclusiv și zona aceasta a brațelor.

Totul face parte din aspectul nostru fizic după care urcăm în partea de sus și vedem dacă clienta are gușă, ca să identificăm dacă este gușă de grăsime sau gușă din piele lăsată. Trebuie să fim foarte atenți la tonusul muscular. De cele mai multe ori contează foarte mult tonusul muscular. Acesta este genetic, nu putem să facem absolut nimic. Obrazul este foarte subțire, începem să-i facem masajul. Observi că toate mișcările, majoritatea mișcărilor sunt în sus, pentru că în momentul în care ne pică fața, observăm că avem atribuții.
De aceea și există metoda chirurgicală, firele chirurgicale, dar eu făcând masajul facial, observ rezultate asemănătoare cu aplicarea sa
”, a subliniat aceasta. 

masajul facial beneficii
Masajul facial și beneficiile sale terapeutice[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Citește și: Cine a inventat genele false. Inventatorii și evoluția acestui accesoriu de machiaj impresionant

Zona ochilor trebuie lăsată în seama unui tehnician specializat 

Cu toate acestea, se pare că zona ochilor este cea care ar fi mai bine să fie lăsat în seama unui tehnician specializat, tocmai pentru că este o zonă mai sensibilă, de care ar trebui să avem grijă. 

Nu apeși foarte tare în jurul ochilor și păstrăm în jurul ochilor, pentru că pielea este foarte sensibilă, iar dacă acest masaj nu este făcut de un tehnician specializat, putem chiar lăsa pleoapa ochiului, deci trebuie mișcări foarte fine ”, a încheiat specialistul

masaj facial bucuresti
Masajul facial și beneficiile sale terapeutice[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum se aplică fardul de obraz. Reguli esențiale pentru un machiaj spectaculos!



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Care sunt beneficiile unei oglinzi în sufragerie. Trucul Feng Shui are efecte uimitoare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies