Quesadilla cu pui, porumb și ardei gras se poate prepara rapid, în doar câțiva pași. Încercați această rețetă simplă!
Urmând pașii de mai
Rețetă de Quesadilla cu pui, porumb și ardei gras
Rețeta delicioasă de Quesadilla cu pui, porumb și ardei gras, absolut minunata, se prepară în doar 4 pași simpli!
Timpul de pregătire pentru această rețetă de Quesadilla cu pui, porumb și ardei gras este de 20 de minute
Timp de preparare – 20 de minute
Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro
Timp total – 40 de minute
Rețeta de Quesadilla cu pui, porumb și ardei gras este pentru 6 persoane
Ingrediente – Quesadilla cu pui, porumb și ardei gras
- 600 g piept de pui
- 6 lipii de tortilla
- 2 ardei grași
- 2 cepe roșii sau verzi
- 2 roșii mai mari
- 300 g cheddar
- 200 g porumb
- Sare
- Piper negru măcinat
- oregano
- chimion
- 2 linguri de maioneză, cumpărată sau făcută în casă
- Legume proaspete si sos alb, pentru servit
Înainte de a începe prepararea acestuia, trebuie să menționăm că această cantitate de ingrediente este utilizată pentru aproximativ 6 persoane, motiv pentru care, dacă vă doriți să obțineți o cantitate mai mare, este nevoie să dublați sau chiar să triplați ingredientele menționate. Acum haideți să trecem la treabă!
Citește și: Trifle cu fructe de pădure și cremă, la pahar. Cel mai răcoros desert de vară!
Mod de preparare- Quesadilla cu pui, porumb și ardei gras
- În primul și-n primul rând, tot ce trebuie să faceți pentru această delicioasă rețetă de Quesadilla cu pui, porumb și ardei gras, este să începem prin a pregăti puiul nostru.
- În continuare, vom avea nevoie de o tigaie de dimensiuni mai mari, în care vom adăuga prima dată puiul, abia tăiat fâșii, alături de restul condimentelor. Fâșiile de pui se vor lăsa în tigaie, în această manieră, timp de aproximativ 10 minute.
- Între timp, vom unge cu unt, însă doar pe o parte, fiecare lipie în parte. Rând pe rând, se vor pune într-o altă tigaie de dimensiuni mai mari, iar pe cealaltă parte se vor unge cu brânza pe care am ras-o în prealabil, dar și cu amestecul de pui și condimente, din cealaltă tigaie. În continuare, trebuie să împachetăm lipiile, rând pe rând și să le întoarcem și pe partea cealaltă, pentru a se găti uniform, iar când sunt făcute îndeajuns de bine, așa cum ne dorim, le vom scoate din tigaie. Același lucru se va face și în cazul celorlalte lipii, până când se vor termina.
- După acest pas și interval de timp, rețeta de astăzi este gata de servit, alături de legume proaspete, dar și un sos de smântână sau usturoi. Poftă bună!
Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi și mai multe rețete noi și delicioase, dar și câteva sfaturi care te pot ajuta în prepararea lor.
Citește și: Tartă Crumble cu mere. O textură crocantă și un gust pe măsură!