În această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D, Melek, pe cale să își piardă copiii Serialul “Melek” poate fi urmărit de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D

În această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D, Melek, pe cale să își piardă copiii  Serialul “Melek” poate fi urmărit de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D
În această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D, Melek, pe cale să își piardă copiii Serialul “Melek” poate fi urmărit de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D

Momente pline de emoție și dramatism vor capta atenția fanilor îndrăgitului serial “Melek”, odată cu difuzarea unui nou episod, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Căutarea lui Kerem continuă, iar Melek este disperată că nu își va găsi fiul cel mare. În egală măsură, femeia se teme că Alpay, soțul ei, i-a răpit copilul, și se teme de ce este mai rău. Ceea ce nu știe Melek este că Alpay a divorțat în secret de ea, iar lucrul cel mai grav este că acesta a obținut custodia copiilor lor.

Melek și Mahmut caută disperați copiii, în vreme ce Alpay plănuiește să se întoarcă în Germania, cu aceștia, fără știrea mamei lor. Kerem și Defne sunt puși într-o situație fără ieșire de către tatăl lor. Cei doi frați sunt nevoiți să părăsească Antep-ul și, implicit, pe mama lor.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Ce se va întâmplă atunci când Melek află de planul diabolic al lui Alpay? Va reuși încercata mamă să își recapete copiii din mâinile fostului soț?

Nu ratați, în această seară, de la ora 20:00, un nou episod plin emoție din serialul “Melek”, numai la Kanal D. Serialul “Melek” poate fi urmărit de luni până vineri, de la 20:00, la Kanal D.



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies