Machiajul smokey eyes pentru ochi căprui. Cum să iți reușească de la prima încercare!

Machiajul smokey eyes pentru ochi căprui. Cum să iți reușească de la prima încercare!
Machiajul smokey eyes pentru ochi căprui. Cum să iți reușească de la prima încercare!

Descoperiți în rândurile de mai jos care sunt cele mai bune tehnici și pașii pentru un machiaj smokey eyes, sofisticat, șic, dar și elegant.

De multe ori, purtătoarele sexului frumos, au diferite dileme în ceea ce privește machiajul smokey eyes. Deși, nu se potrivește oricărei tipologii de față, acest machiaj este des întâlnit, mai ales în rândul tinerelor. Ceea ce trebuie să știți este faptul că smokey eyes este un make-up potrivit pentru seară.

Care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a realiza un machiaj smokey eyes

Citește și: Tutorial de machiaj smokey eyes în funcție de culoarea ochilor tăi

machiaj smokey eyes pas cu pas
Machiajul smokey eyes pentru ochi căprui[Sursa foto: freepik]

Citește și: Machiajul pentru ochi căprui. Cum să te machiezi pentru a-ți pune în evidență culoarea ochilor

Pasul unu. În primul rând, fața trebuie să fie curățată de toate impuritățile. Pentru a crea o protecție inclusiv împotriva razelor solare, aplicați o cremă cu factor de protecție 50.

Indiferent de anotimp, această cremă trebuie să fie prezentă în trusa de machiaj și folosită zilnic. Cu ajutorul ei, tenul o să fie hidratat și protejat de ultraviolete.

Pasul doi. Începeți să aplicați un fond de ten mai închis și accentuați zona frunții exact lângă linia părului și urmăriți, de asemenea, linia bărbiei. După ce terminați cu nuanța închisă, folosiți un burete pentru machiaj, pentru a distribui uniform fondul de ten potrivit culorii pielii.

Încercați să achiziționați un produs care să nu aibă în el particule strălucitoare. Pentru acest tip de machiaj o să se potrivească produsele mate. Cu ajutorul buretelui veți putea obține o acoperire completă a fondului de ten. 

Pasul trei. Un baton corector este tot ceea ce aveți nevoie pentru a face retușurile. Folosiți-vă de o pensulă. Îl puteți folosi la evenimente deosebite sau chiar zilnic, pentru a că are o mare putere de a ascunde imperfecțiunile, mai ales petele de pe ten.

Machiajul smokey eyes pentru ochi căprui[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Pasul patru. Aplicați o nuanță de corector deschis în zona T a fetei, cât și sub ochi, în jurul cearcănelor. Acum nu trebuie să faceți decât sa vă jucați cu umbrele pe care le creați. Sfaturi pentru un ten care prezintă coșuri.

Ceea ce trebuie să cunoașteți este faptul că mereu un corector aplicat pe un coș, o să hidrateze zona și o să alunece de pe acea suprafață. Puteți folosi un corector cu o bază uscată pentru a crea un camuflaj perfect pentru petele închise și coșuri.

Pasul cinci. Aplicați o pudră translucidă în zona cearcănelor. Insistați cu pudra doar în zonele în care știți că vă apare cel mai mult sebum sau pielea devine uleioasă.

Tenul o să arate impecabil și deloc încărcat! Când pielea devine încărcată, totul pornește de la cantitatea de fon de ten.

Machiajul smokey eyes pentru ochi căprui[Sursa foto: freepik]

Pasul șase. Utilizați un creion de sprâncene pentru a crea linii fine și naturale pentru sprâncene. Cu siguranță, vor arăta mai bine daca folosiți o nuanță puțin mai deschisă decât cea naturală. Secretul pentru a face sprâncene perfecte cu aspect natural, este de a crea fire si nu de  a umple sprânceana cu creionul.

Cu un creion mai închis, trasați niște fire pentru a crea un efect 3D.

Aplicați un gel cu pensula, pentru fixarea sprâncenelor.

Pasul șapte. Cu un creion negru, începeți să trasați o dungă groasă în jurul liniei genelor. Aceeași procedură o faceți și pentru linia apei. Începeți cu o pensulă să estompați creionul de pe pleoapa mobilă.

Pasul opt. Deasupra creionului aplicați fard negru sau gri foarte închis. Aplicați cu aceeași pensulă. Insistați și pe sub ochi. Cu o pensulă mai lată, aplicați o nuanță de maro închis. La interiorul ochiului, aplicați o nuanță de maro mai deschis.

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Machiajul smokey eyes pentru ochi căprui[Sursa foto: freepik]

Pasul nouă. Aplicați o linie de tuș cu o codiță cât mai lungă. Dacă ochiul nu este căzut, această variantă este spectaculoasă.

Pasul zece. Aplicați mascara pe gene. Daca doriți o intensitate în privire, mai aplicați din nou mascara.

Smokey eyes pas cu pas
Machiajul smokey eyes pentru ochi căprui[Sursa foto: freepik]

Pasul unsprezece. Pe buze, folosiți un luciu sidefat cât mai natural.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

Machiaj Smokey Eyes de seara
Machiajul smokey eyes pentru ochi căprui[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Cum se realizează un machiaj pentru femeile cu vârsta peste 55 de ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies