„N-a fost nicio ceartă. Nu înțeleg de ce nu am fi prieteni. Nu e război, man! A fost o chestie amiabilă.” Nelu Cortea a vorbit despre relația pe care o are cu Livia Bordea

„N-a fost nicio ceartă. Nu înțeleg de ce nu am fi prieteni. Nu e război, man! A fost o chestie amiabilă.” Nelu Cortea a vorbit despre relația pe care o are cu Livia Bordea
„N-a fost nicio ceartă. Nu înțeleg de ce nu am fi prieteni. Nu e război, man! A fost o chestie amiabilă.” Nelu Cortea a vorbit despre relația pe care o are cu Livia Bordea

După ce s-a zvonit că Livia și Cătălin Bordea au divorțat, multor persoane nu le-a venit să creadă că acest lucru chiar s-a întâmplat. Cei doi au ales că cel mai bine este să meargă pe drumuri diferite, după ce s-au iubit mai bine de zece ani.

Comediantul a vorbit frumos despre soția lui de fiecare dată când a avut ocazia, dar se pare că mai multe lucruri au dus la o separare definitivă între cei doi.

Pe lângă aceste lucruri, în mediul online se zvonește că Nelu Cortea nu ar fi suportat-o pe Livia, iar comediantul a decis să vorbească în mod public despre acest subiect. Care este, de fapt, relația dintre cei doi!

Citește și: „Mai devreme sau mai târziu te vede Dumnezeu.” Ce părere are Cătălin Bordea despre infidelitate. Comediantul a vorbit deschis despre acest subiect

Ce a spus Nelu Cortea despre Livia Bordea

El are o carieră atât în domeniul stand-up-ului, cât și în industria televiziunii. Legați printr-o prietenie de mulți ani, cei doi comedianți au fost mereu prezenți unul în viața celuilalt, atât în carieră, cât și în viața personală.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În plus, Nelu Cortea obișnuiește să încarce frecvent vloguri pe canalul său de Youtube, în care, de-a lungul timpului, a rostit mai multe glume despre Livia Bordea. Din cauza acestor glume, au circulat multe zvonuri că cei doi nu au fost niciodată apropiați prieteni, ba chiar mai mult, că, în realitate, comediantul o disprețuiește.

Nelu Cortea a clarificat mai multe aspecte referitoare la aceste speculații, declarând că întotdeauna a avut o relație bună cu fosta soție a lui Cătălin Bordea, mai ales că este nașa fiului lor.

„Asta e o tâmpenie, am făcut doar glume.Eu m-am înțeles întotdeauna bine cu Livia. E nașa fiului meu, glumeam, man! Sunt comediant, doar știi, nu? Sunt doar glume. Am mai multe tur-vloguri în care fac glume cu ea.

Totul a fost spus în glumă. Suntem prieteni.”,
a mărturisit Nelu Cortea pentru fanatik.ro.

Cei doi  vor rămâne în continuare prieteni

Nelu Cortea a fost destul de deranjat de lucrurile care s-au zvonit și a mărturisit că el și Livia vor rămâne prieteni în continuare, chiar dacă nu mai formează un cuplu cu bunul său prieten.

„Bineînțeles că păstrăm prietenia, că n-a fost nicio ceartă.

Nu înțeleg de ce nu am fi prieteni. Nu e război, man! A fost o chestie amiabilă. Nu știu ce își imaginează lumea.”, a mai spus comediantul pentru sursa menționată anterior.

Citește și: Cine este Nelu Cortea. „Doamna din imagini este responsabilă pentru cea mai mare parte a fericirii mele."



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

Cine este Alexia Eram. „Nu îmi place să fiu singură… în general!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies