Machiaj de nuntă pentru ochi căprui. Tutorial pas cu pas de make-up pentru ziua cea mare a căsătoriei!

machiaj pentru mireasă
Cum poți realiza un machiaj natural de mireasă

Descoperă în rândurile de mai jos, pașii pentru un machiaj spectaculos, dar natural, pentru ziua când vei îmbrăca rochia de mireasă.

Indiferent că vorbim despre o cununie civilă sau chiar ziua în care se desfășoară petrecerea și treci și pragul bisericii pentru a-ți uni destinul cu partenerul tău, ține cont de acești pași pentru machiaj. Poate fi un tutorial bun pentru femeile care nu apelează la un machiaj profesionist și aleg să se machieze singure.

Care sunt pașii pentru un machiaj natural de mireasă

Citește și: Machiajul ochilor pentru evenimente. Sfaturi, trucuri și tendințe pentru a-ți pune în evidență privirea

Cum poți realiza un machiaj natural de mireasă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Machiajul smokey eyes pentru ochi căprui. Cum să iți reușească de la prima încercare!

Machiaj de nuntă ochi căprui

Pasul unu. Înainte de toate, curată fața cu demachiant pe bază de spumă, de preferat și apoi aplică o cremă cu factor de protecție 50. Lăsați fața câteva minute să absoarbă toată crema.

In situația în care aveți un exces de cremă, eliminați surplusul cu o dischetă demachiantă.

Pasul doi. Aplicați un balsam pe buze pentru a fi hidratate până ajungeți la aplicarea rujului.

Pasul trei. Pentru ca machiajul să reziste toată ziua, chiar până dimineața, trebuie să aplicați o bază de machiaj. Puteți folosi un produs care are chiar și puțin luciu, particule sidefate, pentru a vă oferi o strălucire aparte tenului.

Pasul patru. După ce a intrat în piele primer-ul, puteți începe să distribuiți fondul de ten. Ceea ce este important și multe femei nu știu, este că acesta trebuie aplicat și pe gât, mergând ușor spre decolteu. Nu folosiți o cantitate mare de produs, pentru a nu lasă un aspect de față încărcată. Cu un burețel, întindeți bine până se uniformizează pe toată fața.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Așa cum este obișnuit în România, o nuntă tine până dimineața în zorii zilei și un machiaj rezistent este cea mai bună alegere. Încercați să investiți în produse de calitate, care au recenzii bune pe paginile de internet.

Cum poți realiza un machiaj natural de mireasă[Sursa foto: freepik]

Pasul cinci. Acum este rândul anticearcănului să fie folosit. În situația în care aveți o vârstă înaintată sau ridurile din jurul ochilor, sunt deja pronunțate, nu abuzați de acest produs.

Nu va face decât să le scoată și mai mult în evidență.

Pasul șase. Aplicați un fard special pentru sprâncene pentru a acoperi golurile, mai ales daca nu aveți niște sprâncene perfecte. Cu un creion, trasați fire pentru a genera un aspect 3D și natural acestei zone a feței. Periați-le dacă este cazul și folosiți și un gel de fixare. Țineți cont că nu trebuie să aplicați mult produs, pentru a nu lăsa aspect de încărcare a sprâncenelor.

Pasul șapte. În funcție de intensitatea pe care o doriți pentru acest machiaj de mireasă, puteți alege un creion în nuanță de maro pentru un machiaj natural sau gri petrol pentru machiaj mai pronunțat. Trasați o linie exact lângă baza genelor, pe pleoapa mobilă.

Pasul opt. Pe pliul ochiului, aplicați o nuanță de fard maro mai închis. Poate fi mat sau puțin sidefat pentru a oferi strălucire.

Pe pleoapa mobilă, aplicați un fard deschis sidefat, o nuanță care să fie într-o zonă de bej sidefat. Aplicați si o linie subțire de tuș.  Pe linia genelor inferioare folosiți aceeași combinați de maro și bej sidefat. 

Cum poți realiza un machiaj natural de mireasă[Sursa foto: freepik]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Pasul noua. Acum a venit rândul rimelului pentru a fi folosit. Pentru un eveniment care se desfășoară vara, utilizați mascara rezistent la apă. În zilele toride de vară este important să puteți păstra machiajul în perfectă stare.

Pasul zece. Aplicați un fard de obraz de culoare roz.

Pasul unsprezece. Ultimul detaliu pentru machiajul de mireasa este aplicarea rujului. Înainte faceți un contur cu o nuanță de roz pal buzelor. Acum este rândul rujului să fie distribuit pe buze. Pentru un plus de strălucire, daca vă doriți, utilizați pe deasupra, un luciu de buze cu mici particule strălucitoare.

Acesta este machiajul propus pentru ziua cea mare, atunci când veți îmbrăca rochia de mireasă.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

Machiaj De Nuntă simplu
Cum poți realiza un machiaj natural de mireasă[Sursa foto: freepik]



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Machiaj cu efect de întinerire. Cum să obții un aspect tânăr și fresh prin tehnici și produse de machiaj

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies