Bretonul vedetă al anului 2023. Care sunt cele mai căutate tunsori cu breton?

Bretonul vedetă al anului 2023. Care sunt cele mai căutate tunsori cu breton?
Bretonul vedetă al anului 2023. Care sunt cele mai căutate tunsori cu breton?

Chiar și pe timp de vară, bretonul poate să fie unul dintre cele mai căutate, atunci când vine vorba despre o tunsoare perfectă. Însă știați care este cel mai căutat în anul 2023?

Aflați din rândurile următoare, care sunt mai exact caracteristicile de care ar trebui să ținem cont atunci când ne dorim un breton perfect, dar și care este cel mai căutat, în anul 2023. În plus, descoperiți și care este cel mai potrivit moment în care se recomandă să ne aranjăm bretonul. 

 

Care sunt caracteristicile de care trebuie să ținem cont când ne dorim un breton perfect 

La orice altă tunsoare, mai ales atunci când vine vorba despre un breton aranjat perfect, se pare că ar trebui să ținem cont, în primul rând, de trăsăturile să-ți iei noastre, mai exact de forma feței, ochii nasul, fruntea, pomeții și așa mai departe. 

“Este foarte important când facem un breton să ținem cont de trăsăturile feței, de forma feței, ochi, nas, frunte, pomeți și așa mai departe.

Dacă avem o față rotundă, de exemplu, trebuie un pic să ne dezgolim fața, nu facem niciodată un breton drept, poate fi un breton cortină laterale sau in breton într-o parte.”, a explicat specialistul Georgiana Stavrositu. 

tunsori cu breton lung
Bretonul vedetă al anului 2023[Sursa foto: freepik]

 

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Care este bretonul vedetă al anului 2023, pentru fața ovală 

Atunci când vine vorba despre fața ovală virgula aceasta fiind considerată cea mai perfectă formă a feței, dat fiind faptul că persoana respectivă poate apela la orice tip de breton pentru că oricum îi va sta perfect, se pare că bretonul vedetă al anului 2023 este cel în părțile laterale. 

“Conturul feței totdeauna este foarte important atunci când facem breton, pentru că având vârtej, vârtejul sta cum vrea el și niciodată cum vrem noi.

Ce facem când avem vârtejul ăsta? Eu o să folosesc un living cu o proteină, că mie îmi place că oferă densitate. O să ud decât peria puțin, cu bretonul lucrăm încă de când este ud, îl zvântăm pur și simplu cu feonul în față, cu mâna îl pieptănam și apoi, pentru că ea are acest vârtej, trebuie să iau o perie foarte mică, ca să pot să disciplinez eu vârtejul cum vreau, să ridic.
Se aplică foarte bine pe rădăcină, lucrăm foarte bine pe rădăcina, Se rulează peria și se ridică puțin în sus. Nu insistam foarte tare pe vârfuri, îl iau din nou pe laterale, întotdeauna mișcarea este de sus în jos, peria se rulează și se vede că acest vârtej eu l-am disciplinat. Luăm o perie mică, îl disciplinăm și îl aranjăm. La final, o să dăm cu puțin fixativ. Important este de știut, că în momentul în care avem un breton, nu folosiți masca de păr pe beton și nici uleiul de păr, pentru că are ceva o să ni-l pleoștească mai
tare și o să pierdem volumul, doar puțin fixativ la final. Si ce mai fac eu la final, îl ridic un pic cu mâinile, tragi puțin de rădăcină și el se va ridica foarte frumos a disciplinat acel vârtej.
”, a punctat specialistul. 

tunsori cu breton 2023
Bretonul vedetă al anului 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Cum mărești buzele din machiaj. Secretele unui machiaj impecabil pentru buze mai pline și senzuale!

 

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Când se recomandă să aranjăm bretonul 

Atunci când ne dorim ca bretonul nostru să stea cât mai aranjat cu putință, se recomandă ca acesta să fie pus la punct, în momentul în care este încă ud, după baie, motiv pentru care se și recomandă ca imediat după ce ne-am spălat pe păr, să nu rămânem cu prosopul în cap, pentru că bretonul nostru se va deranja. 

Întotdeauna lucrăm pe beton încă de când este ud, niciodată după ce v-ați spălat pe păr, nu stați cu prosopul pe cap, pentru ca bretonul va sta în sus și nu mai reușiți nicicum să-l disciplinați. Nu folosim peria pe breton, atunci când este ud, pentru că îi facem boltă și acum se poartă bretonul acela natural, frumos. Practic doar cu peria mică insistăm pe rădăcină și vârfurile foarte puțin îl disciplinăm. ”, a încheiat aceasta. 

breton 2023
Bretonul vedetă al anului 2023[Sursa foto: freepik]

Citește și: Ce este rejuvenarea facială. O privire în profunzime asupra procedurilor și tratamentelor inovatoare pentru a obține o piele mai tânără și strălucitoare



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Cum mărești buzele din machiaj. Secretele unui machiaj impecabil pentru buze mai pline și senzuale!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Cum îl ajută Mihai Trăistariu pe fratele care i-a incendiat casa: "Știți că nu are o situație prea bună"

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies