„Încercam, printre lacrimi, să mă adun. Tot ce îmi doream era să dispar. M-am trezit din somn plângând în hohote” Livia Bordea, detalii cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei

„Încercam, printre lacrimi, să mă adun. Tot ce îmi doream era să dispar. M-am trezit din somn plângând în hohote” Livia Bordea, detalii cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei
„Încercam, printre lacrimi, să mă adun. Tot ce îmi doream era să dispar. M-am trezit din somn plângând în hohote” Livia Bordea, detalii cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei

Livia Bordea a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa, de dinainte de divorțul de Cătălin Bordea.

Livia și Cătălin Bordea au format unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbizul românesc. Cei doi au fost căsătoriți timp de 8 ani, iar de curând au semnat actele de divorț. Potrivit apropiaților cuplului, decizia de a divorța i-a aparținut Liviei, care traversează o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional.

Astfel, deși Cătălin Bordea a încercat să o convingă pe brunetă să nu divorțeze, Livia a hotărât că așa este mai bine pentru cei doi, după luni întregi în care a simțit că relația lor nu mai funcționează.

Ulterior, comediantul nu a mai avut de ales altceva decât să privească cu resemnare acest capitol din viața sa.

Livia Bordea și-a dorit să nu mai trăiască în urmă cu câțiva ani

Citește și: “Am semnat actele de divorț!” Cătălin Bordea a confirmat despărțirea de soția sa

 Livia Bordea, detalii cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei
Livia și Cătălin Bordea[Sursa foto: Facebook]

Fosta soție a lui Cătălin Bordea a fost mereu o prezență discretă în mediul online, iar de-a lungul timpului s-a afișat pe contul său de socializare cu zâmbetul până la urechi și foarte fericită.

Cu toate acestea, în urmă cu câțiva ani, Livia a postat pe contul său de Facebook un mesaj cutremurător. Bruneta și-e exprimat gândurile pe care le-a avut atunci când a traversat o perioadă neagră din viața ei. Fără să ofere prea multe detalii despre cauza care a făcut-o să aibă stările enumerate mai jos, Livia Bordea a decis să își deschidă sufletul în urmă cu câțiva ani și să recunoască faptul că a suferit nespus de mult, ajungând astfel să se gândească dimineți la rând că nu își mai dorește să trăiască.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Probabil că, dacă ai fost în locul ăla întunecat, știi exact despre ce vorbesc. Pentru că eu am fost. Mi s-a spus că e moft, că pot să trec peste, că trebuie doar să vreau.

Ei bine, nu.

Nu e suficient să vrei. Pentru că nu ai de unde să vrei. Când nu există motiv să te trezești dimineața, când ai prefera să mori în loc să deschizi ochii după o noapte oricum nedormită.

Când nu găsești explicație pentru starea îngrozitoare în care te afli, lume dragă, nu e suficient doar să vrei. Nu știu de ce scriu asta.

Dar o să scriu.

Pentru cei care cred că dacă zâmbești mereu, automat ești fericit mereu. Poate ești. Dar e posibil să nu fii. Eu n-am fost. Eu m-am trezit din somn plângând în hohote, aparent fără vreun motiv. Eu am dormit câte o oră pe noapte, timp de o lună. ”  a scris Livia pe Facebook.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Livia Bordea a primit tratament medicamentos pentru stările sale emoționale

Citește și: „Am avut un an greu. Probleme personale mari. Mama panicată că i-a recidivat cancerul.” Cătălin Bordea trece prin clipe grele! Comediantul și Livia ar fi semnat deja actele de divorț

 Livia Bordea, detalii cutremurătoare despre cea mai grea perioadă din viața ei
Livia și Cătălin Bordea[Sursa foto: Facebook]

Bruneta a mărturisit că a încercat să găsească tot felul de soluții pentru a scăpa de acele stări care o copleșeau.

Astfel, Livia a apelat la ajutorul unui specialist în domeniu, care i-a prescris un tratament medicamentos. Cu toate acestea, fosta soție a lui Cătălin Bordea a refuzat să-și administreze acele pastile și a ales să lupte de una singură împotriva acelor gânduri copleșitoare.

„Eu am băut doar cafea şi am mâncat biscuiți o bună perioadă. Altceva nu puteam. Tot ce ştiam e că eu nu mai pot așa. Mă priveam în oglindă şi încercam, printre lacrimi, să mă adun. Să îmi spun că sunt bine, că e o fază, un moft, cum mi se tot repeta. Dar tot ce îmi doream era să dispar. Mi s-a pus un diagnostic, mi s-au recomandat pastile. Nu le-am vrut. Am plecat de unde eram. Și eram în Paradis. Am luptat singură şi nu ştiu dacă asta a fost cea mai bună alegere. Dar așa am ştiut eu să procedez.”, a adăugat Livia Bordea.



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

„Îmi spunea că dacă rămân gravidă, rămân singură cu 3 copii și îi cresc. Mereu mă înjura și mereu mă blestema.”Dana Roba, acuzații grave la adresa lui Daniel Balaciu! Ce a pus-o bărbatul să facă?

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies