„A doua zi m-am trezit vomitând, nu am mai cooperat. Trebuie să fiu operată de urgență pe creier” Ana Baniciu, dezvăluiri șocante despre probleme sale de sănătate! Ce s-a întâmplat cu artista?

„A doua zi m-am trezit vomitând, nu am mai cooperat. Trebuie să fiu operată de urgență pe creier” Ana Baniciu, dezvăluiri șocante despre probleme sale de sănătate! Ce s-a întâmplat cu artista?
„A doua zi m-am trezit vomitând, nu am mai cooperat. Trebuie să fiu operată de urgență pe creier” Ana Baniciu, dezvăluiri șocante despre probleme sale de sănătate! Ce s-a întâmplat cu artista?

Ana Baniciu a povestit o întâmplare care i-a marcat copilăria. Vedeta a fost la un pas să fie operată pe creier.

Ana Baniciu este o artistă foarte apreciată de la noi din țară, care de-a lungul timpului s-a făcut remarcată prin intermediul talentului său muzical pe care l-a moștenit de la tatăl său, Mircea Baniciu.

Vedeta, în vârstă de 30 de ani, a trecut de-a lungul vieții printr-o serie de momente, unele dintre ele fericite, iar altele de-a dreptul tragice.

De curând, artista și-a deschis sufletul în fața urmăritorilor săi din mediul online și a povestit o întâmplare din copilărie care putea să-i marcheze viața.

Ana Baniciu a suferit un accident când avea doar șase ani

Citește și: „Stau cu sufletul mic și mă rog la Dumnezeu.” Ana Baniciu a vorbit despre cea mai mare frică a ei

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

În urmă cu mai bine de 23 de ani, pe vremea când artista avea doar șase ani, aceasta a plecat într-o vacanță cu tatăl ei și cu prietenii de familie la munte. Ceea ce ar fi părut o vacanță fericită la nuntă, s-a transformat peste noapte într-o adevărată tragedie. Într-un moment de neatenție, specific copilăriei, Ana Baniciu a căzut din pat, lovindu-se puternic.

 „ În anul 2000 aveam șase ani și eram la munte, la prietenii noștri cei mai buni de familie și la fetele lor, cu care petreceam foarte mult timp.

Maică-mea a avut treabă la București, eu am rămas cu taică-meu acolo după Crăciunul și Revelionul petrecute tot acolo.

Și a zis taică-meu că mai rămânem acolo și eu nu voiam să  mă despart de copii. Nu știu de ce și cum, ei bine,  noi dormeam în niște paturi suprapuse. Patul suprapus nu avea bară din aia care să te țină, în caz că noaptea cazi și… am căzut.

Am căzut noaptea în timpul somnului, practic, în timp ce dormeam. Ce a urmat a fost nasol. În căzătura mea am spart și un pahar. Erau destul de înalte paturile suprapuse, erau din lemn masiv. În mod curios, nu mi-am spart capul să curgă sânge, deși impactul a fost foarte puternic.
”, a dezvăluit Ana Baniciu pe contul ei de TikTok.

Ana Baniciu, la un pas să fie operată pe creier

Citește și: „Nici nu aveam forță să mă gândesc.” Ana Baniciu, devastată de durere. Ce a postat artista pe rețelele de socializare

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

După impactul major pe care l-a avut cu podeaua, a doua zi, Ana Baniciu a avut o stare de sănătate îngrijorătoare. Vedeta a fost dusă de urgență la spital, acolo unde medicii i-au descoperit un hematon lângă creier și i-au comunicat că trebuie să fie operată de urgență pe creier.

La auzul acestei vești, părinții vedetei au luat decizia de a nu asculta recomandarea medicilor și astfel, artista a primit tratamentul medicamentos necesar.

După șase luni, Ana Baniciu a primit vestea fericită de la medici că totul este în regulă și că a trecut cu bine peste ceea ce s-ar fi putut transforma într-o adevărată tragedie.

A doua zi m-am trezit vomitând, nu am mai cooperat așa cum cooperam. Eram foarte bleagă, dormeam non-stop. Taică-meu s-a speriat, evident, s-a urcat în mașină, a venit la București. I-a spus la interfon mamei să coboare, eu eram întinsă în mașină pe bancheta din spate. Taică-meu era terminat. Am ajuns la Floreasca și acolo mi s-a făcut un CT. Medicii au spus că, din cauza impactului foarte puternic, am un hematom lângă creier și trebuie să fiu operată de urgență pe creier, adică să mă chelească și să  mă taie. Aici mi-am dat seama ce responsabilitate are un părinte. Nu a fost nicio repercusiune. Am stat două săptămâni în spital. M-au ținut pe antibiotice, nu mai știu ce mi-au dat în perioada aia. Cert este că părinții au ajuns la concluzia că e mult mai riscant să mă opereze decât să nu mă opereze.  După șase luni, am fost la Timișoara, am făcut RMN-ul și nu mai aveam nimic. Eram curată ca lacrima .”, a continuat să povestească Ana Baniciu.



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

„Mănânc prăjitură în fiecare zi.” Dana Budeanu, imagini incendiare din vacanță! Cum reușește vedeta să se mențină în formă, la 44 de ani

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

În această seară, de la ora 20:00, în serialul ”Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D, Aybike și Oğulcan au parte de o surpriză șocantă

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies