„Eu și fostul meu soț vom continua să rămânem alături de fiica noastră și să îi veghem acesteia pașii prin viață.” Cristina Herea și Mihai Benga au divorțat

„Eu și fostul meu soț vom continua să rămânem alături de fiica noastră și să îi veghem acesteia pașii prin viață.”  Cristina Herea și Mihai Benga au divorțat
„Eu și fostul meu soț vom continua să rămânem alături de fiica noastră și să îi veghem acesteia pașii prin viață.” Cristina Herea și Mihai Benga au divorțat

Se pare că Cristina Herea și Mihai Benga au luat-o pe drumuri separate. Prezentatoare TV a mărturisit că în februarie ea și bărbatul cu care are o fiică au semnat actele pentru divorț.

În anul 2020, cei doi s-au cunoscut în cadrul unui eveniment care a avut loc la Palatul Parlamentului, El a fost cel care a văzut-o și nu și-a mai putut lua ochii de la ea, motiv pentru care nu s-a mai putut abține și a abordat-o cu o glumă.

Nu a durat mult timp până când cei doi s-au căsătorit civil și au devenit soț și soție.

Remus Truică și Diana, soția lui le-au fost martorii evenimentului.

Citește și: Cristina Herea a născut! Vedeta a dezvăluit numele și sexul bebelușului: „Știu că într-o bună zi vei schimba lumea”

Cristina Herea a divorțat la notar

Mai târziu, în noiembrie 2021, cei doi au devenit părinții unei micuțe, pe nume Ekaterina.

În prezent, după ce au fost împreună trei ani, Cristina Herea a și Mihai Benga au decis să meargă pe drumuri separate, în luna februarie.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Da, este adevărat, am divorțat oficial la notar în luna februarie a acestui an. Suntem doi oameni maturi și asumați, care au ales drumuri diferite.

Nu a fost nimic senzațional. Pe de altă parte, da, eu și fostul meu soț vom continua să rămânem alături de fiica noastră și să îi veghem acesteia pașii prin viață, iar acest lucru este foarte important”, a declarat Cristina Herea pentru Cancan.

Ea a mărturisit că viața ei este în liniște și echilibru și este înconjurată de oameni minunați. Le-a transmis celor care o urmăresc că este bine și că dacă va fi ceva de anunțat, o va face fără sa se gândească prea mult.

„Tot ce vă pot spune acum este că în viața mea este liniște și echilibru. Sunt înconjurată de oameni minunați, de părinți și de prietenii de o viață. Sunt bine și vă promit că atunci când va fi ceva de anunțat, o voi face fără ezitare. Până atunci, este ultima declarație pe care o voi face pe această temă. Și vă mulțumesc”, a mai spus ea.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

Povestea de iubire dintre Cristina Herea și Mihai Benga

Cei doi s-au cunoscut la un eveniment la Palatul Parlamentului. Bărbatul a venit la ea și a abordat-o cu o glumă, iar prietena ei a crezut că se cunosc de o viață. Se pare că au avut o conexiune puternică la început, iar de atunci până în momentul în care au divorțat, cei doi au fost de nedespărțit.

„Ne-am cunoscut la un eveniment la Palatul Parlamentului, la care eu nu doream să particip, iar el uitase și a venit un coleg să-l ia pe sus.

Era o zi ploioasă și-mi amintesc că dress code-ul era all black, iar eu eram o blondă îmbrăcată în verde, ca o varză în mulțime. Cred că așa m-a și remarcat. M-a abordat cu o glumă și am început să vorbim, iar prietena mea a crezut că ne cunoaștem de-o viață și mă tot întreba cine e și eu i-am zis că habar n-am. S-a recomandat el, dar eu nu țin minte numele”, a povestit prezentatoarea de știri.

Citește și: Cristina Herea va deveni mămică pentru prima dată! Cum se simte jurnalista? „Am avut trei luni cu probleme”



Citește și:

Hernia de disc lombara: diagnostic si tratament actual

Vouchere pentru mame! Femeile care au născut vor primi mai mulți bani! La ce sumă se ridică tichetele valorice

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies