Cum să fii o Barbie în 3 pași simpli

cum sa fii barbie
Cum să fii Barbie

Păpușa Barbie a avut o mare popularitate, încă de la anul apariției, în 1959. Odată cu trecerea timpului, fenomenul a luat amploare și această jucărie s-a modelat în funcție de tendințele societății. Din ce în ce mai multe fetițe și-au dorit păpuși Barbie, pe care le-au vizualizat drept un model. Se pare că acest trend nu a dispărut în copilărie, chiar și femeile adulte își doresc să arate precum Barbie

Descoperă în rândurile de mai jos cum poți să ai un look inspirat din Barbie, dar și informații despre filmul care a scris istorie în industria cinematografică!

Cum să fii o Barbie

cum sa arati ca barbie
Cum să arăți ca Barbie[Sursa foto: freepik]

Citește și: 4 filme și seriale care apar pe Netflix în luna august 2023

Barbie este sinonim cu senzualitate, feminitate și rafinament.

Chiar dacă în ultima perioadă au apărut păpuși Barbie cu diverse forme corporale, diferite culori ale tenului și ale părului, dar și ce abordează stiluri vestimentare inedite, majoritatea se raportează la stilul Barbie, drept cel clasic. Păpușa Barbie clasică este cea cu părul blond, machiaj impecabil, accesorii roz și haine foarte stylish.

Aranjează-ți părul în stil Barbie

barbie look
Barbie look [Sursa foto: freepik]

În cazul în care ești blondă, îți va fi mult mai ușor să arăți precum Barbie.

Tot ce trebuie să faci este să îți îndrepți părul și să te asiguri că este cât mai lung și strălucitor. Dacă nu ai părul blond și vrei să arăți exact ca Barbie, poți apela la o perucă de calitate, pe care o poți aranja așa cum îți dorești. Aceasta trebuie să fie cât se poate de naturală și să fie destul de lungă!

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Barbie make-up

Machiajul în stilul păpușii Barbie este unul iconic, ce arată spectaculos și nu necesită mult timp. Tot ce trebuie să faci este să acorzi atenție machiajului feței, pentru ca tenul să arate impecabil. După ce ți-ai conturat sprâncenele și pomeții, poți trece la machiajul ochilor. Acesta trebuie să conțină nuanțe de alb și roz și un tuș fin, doar pe linia pleoapei.

Asigură-te că vei avea gene cât mai lungi șau chiar poți să apelezi la genele false. În cazul în care ai ochii albaștri, machiajul va fi exact ca al păpușii Barbie. În caz contrar, folosește lentile de ochi albastre, pentru un look cât mai autentic. Rujul trebuie să fie roz deschis și buzele bine conturate

Haine și accesorii roz

machiaj barbie
Machiaj Barbie[Sursa foto: freepik]

De când cu amploarea fenomenului Barbie, în tot mai multe magazine de fashion se găsesc produse roz.

Poți opta pentru o ținută în întregime roz, sau să folosești accesorii extravagante, în nuanțe diferite ale acestei culori emblematice. Fie că vei purta o pereche de pantofi roz, o geantă de dimensiuni mici sau chiar ochelari de soare, te vei apropia de look-ul Barbie!

Fenomenul Barbie a acaparat întreaga lume

filmul barbie
Filmul Barbie[Sursa foto: Shutterstock]

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Citește și: 3 locuri pink pentru fanii filmului Barbie

Odată cu data de 21 iulie 2023, când filmul Barbie a fost lansat, întreaga lume și-a îndreptat atenția către acest personaj, culoarea roz și haine și accesorii cât mai instagramabile. Fanii păpușii Barbie și-au dorit cu orice preț să vizioneze filmul, însă părerile criticilor au fost împărțite. Unii sunt de părere că actorul ce joacă rolul lui Ken, Ryan Gosling, merită un premiu Oscar.

Specialiștii spun că filmul nu este unul perfect, însă este relaxant de vizualizat și chiar te amuză. Povestea se bazează pe o ironie, însă vine și cu câteva lecții pe care trebuie să le luăm în considerare. De asemenea, cei mai mulți critici o consideră pe actrița Margot Robbie perfectă pentru rolul de păpușă Barbie, datorită popularității sale de la acest moment, al aspectului impecabil și al talentului ireproșabil. Pelicula a avut încasări uriașe în doar câteva zile, de peste 400 de milioane de dolari. În film au apărut și artiste celebre, precum Dua Lipa și Billie Eilish.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi de frumusețe, precum și trucuri care te vor ajuta să obții cele mai bune rezultate în îngrijirea personală.

 

 



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

6 accesorii de care orice femeie are nevoie, indiferent de vârstă

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Momentul tragic în care o tânără influenceriță de 24 de ani și-a pierdut viața sub privirile îngrozite ale prietenei sale

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies