”Iubesc.” Dana Roba a primit un buchet de trandafiri. Cine este persoana care a făcut acest gest pentru make-up artist

”Iubesc.” Dana Roba a primit un buchet de trandafiri. Cine este persoana care a făcut acest gest pentru make-up artist
”Iubesc.” Dana Roba a primit un buchet de trandafiri. Cine este persoana care a făcut acest gest pentru make-up artist

După ce a fost bătută fără milă de cel cu care are doi copii, Dana Roba a trecut prin clipe de coșmar, iar acum este în procesul de vindecare.

În urmă cu puțin timp, o fotografie postată de ea în mediul online le-a stârnit curiozitatea fanilor săi. Iată ce a publicat artista pe rețelele de socializare!

Citește și: „Dacă ar veni o ofertă importantă mâine, el ar fi primul pe care l-aș suna.” Ce greșeală au făcut Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf atunci când au mers pe drumuri separate

Cine este persoana misterioasă care i-a dăruit Danei Roba flori

După ce bărbatul pe care la un moment dat l-a iubit a desfigurat-o pentru tot restul vieții, Dana Roba a trecut prin perioade dificile. Chiar dacă și-a reluat activitatea de make-up artist de câteva zile, se află încă în proces de recuperare.

Recent, vedeta a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care se poate observa prezența unui buchet de trandafiri, dar nu a spus cine este persoana care i l-a oferit.

În timp ce se afla pe un live vedeta a mărturisit că nu exclude total varianta de a-și reface din nou viața, deoarece are puterea de a mai iubi din nou. Chiar și așa, buchetul de trandafiri pe care l-a primit în urmă cu puțin timp nu a fost de la un bărbat, ci de la o clientă, deoarece acestea îi mai oferă flori pentru munca pe care o depune.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Oamenii care mă iubesc știu că iubesc trandafirii roșii.”, a scris Dana Roba, în dreptul fotografiei.

Dana Roba s-a întors în salonul ei de make-up

La scurt timp după ce medicii i-au înlăturat bandajele de la mâini, Dana Roba s-a întors la profesia care a făcut-o celebră.

Dana Roba se bucură că poate lucra într-o perioadă aglomerată cu multe mirese. Pentru un machiaj normal, încasează 400 lei, iar pentru un machiaj de mireasă, inclusiv coafura, primește 700 lei. Totul se desfășoară legal, oferind bon fiscal clienților săi. Programul ei este intens, lucrând de la 5:30 dimineața până la 19:00 seara, având în medie cinci sau șase cliente pe zi.

„Este o perioada aglomerată cu mirese multe, dar mă bucur mult că pot să muncesc.

400 lei iau pentru un machiaj normal și 700 lei pe un machiaj de mireasă și fac și păr. Totul este legal, le dau clientelor mele bon fiscal, tot.  Lucrez de dimineața de la 5.30 până la 19.00. Am în jur de cinci, șase cliente pe zi și vreau ca fiecare dintre ele să fie mulțumită de mine.(...)  Am și multe fete noi care își doresc să le machiez eu.
Am avut și cliente vechi care au plecat că nu au vrut să mă vadă așa, că sunt prea urâtă. Asta este, fiecare alege ce face cu banii lui.”,
a mărturisit Dana Roba pentru fanatik.ro.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

Citește și: „Acel monstru care mi-a săpat groapa, a căzut chiar el în ea. Din surse am înțeles că el a vrut să îmi ia viața.” Care este motivul adevărat pentru care Daniel Balaciu a atacat-o pe Dana Roba

 

 

 



Citește și:

Pete roșii pe piele – cauze și opțiuni de tratament

Corectorul trebuie să fie mai deschis decât fondul de ten? Cum să alegi corectorul potrivit pentru tenul tău și să obții un look perfect!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies