„A fost un moment crucial. M-a afectat teribil. Mi-am lăsat școala ca să fac bani să fiu independentă, să-mi ajut familia.” Valentina Pelinel, detalii neștiute despre drama care i-a marcat viața

„A fost un moment crucial. M-a afectat teribil. Mi-am lăsat școala ca să fac bani să fiu independentă, să-mi ajut familia.” Valentina Pelinel, detalii neștiute despre drama care i-a marcat viața
„A fost un moment crucial. M-a afectat teribil. Mi-am lăsat școala ca să fac bani să fiu independentă, să-mi ajut familia.” Valentina Pelinel, detalii neștiute despre drama care i-a marcat viața

Valentina Pelinel a vorbit despre momentul în care și-a pierdut tatăl la o vârsta fragedă și cum a afacetat-o acest eveniment.

Valentina Pelinel este una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. În vârstă de 42 de ani, soția lui Cristi Borcea arată impecabil, iar acest lucru i-a adus de-a lungul timpului o carieră impresionantă în industria modei, defilând pe unele dintre cele mai importate podiumuri ale prezentărilor de modă.

În momentul de față, Valentina Pelinel se poate numi o femeie împlinită. Are o carieră de impresionant în industria modelingului și o familie frumoasă alături de Cristi Borcea și cei trei copii ai lor.

Valentina Pelinel și-a pierdut tatăl la o vârstă fragedă

Citește și: „Ne-am înțeles bine de la început.” Valentina Pelinel, declarații despre relația pe care o are cu soacra

Valentina Pelinel, detalii neștiute despre drama care i-a marcat viața

Cu toate acestea, deși în momentul de față își poate permite tot ceea ce își dorește, lucrurile nu au fost mereu așa pentru vedetă.

Fostul model a trecut prin momente dificile în adolescență, atunci când și-a pierdut tatăl.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În cadrul unui interviu, vedeta a oferit detalii neștiute despre drama vieții sale și cum a afectat-o pierderea figurii paterne la o vârstă la care avea o nevoie semnificativă de acesta.

Astfel, deși a fost un moment foarte dificil pentru ea, blondina a reușit să privească această experiență ca pe o oportunitate de învățare și dezvoltare.

Moartea tatălui meu a fost un moment crucial. Adolescentă fiind, m-a afectat teribil, însă m-a și educat și mi-a cultivat reziliența. Apoi, pe parcurs au existat și alte situații dificile pe care am fost nevoită să le confrunt, însă fiecare experiență prin care trecem ne învață ceva bun, dacă suntem dispuși să o punem într-o perspectivă de creștere, o oportunitate, și nu de stagnare.

Nu este ușor și e nevoie de timp să vindeci orice rană, dar este posibil cu încredere și credință
.”, a declarat Valentina Pelinel pentru  Viva

Valentina Pelinel a renunțat la școală pentru a lucra ca model

Citește și: „Eu cred că am știut să mă opresc la timp!” Valentina Pelinel, detalii despre mariajul cu Cristi Borcea

Valentina Pelinel, detalii neștiute despre drama care i-a marcat viața

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Pierderea tatălui său a fost urmată de un eveniment esențial în cariera Valentinei Pelinel, care a câștigat un concurs ce i-a permis să se lanseze în industria modelingului. Cu toate acestea, lipsurile materiale și-au spus cuvântul, iar soția lui Cristi Borcea a fost nevoită să renunțe la studii pentru a munci. Deși nu i-a fost ușor, ulterior, ea s-a înscris din nou la studii, în America, unde a trebuit să facă cinci ani de liceu.

Astfel, consideră că la vremea respectivă a luat cea mai bună decizie din punct de vedere profesional și nu ar trebui judecată pentru acest lucru.

Tata știa că visam să devin manechin și râdea de mine. Era un om cum spunem noi românii, de caterincă. Nici mama, nici tata, nu m-au luat în serios. Tatăl meu a murit când eu aveam 15 ani și jumătate, apoi eu am câștigat Top Model România la câteva zile după decesul lui, chiar când ar fi fost ziua lui, atunci am câștigat concursul. Zi pe care nu a mai apucat-o. De acolo a început să mi se schimbe viața. A fost greu ca și copil să înțelegi așa ceva. Dumnezeu mi-a trimis ceva imediat, să mă țină echilibrată. Pentru că eu îmi doream și visam să ajung manechin. Mi-am lăsat școala ca să fac bani să fiu independentă, să-mi ajut familia. Păi asta trebuie să fie o laudă, nu o judecată. M-am dus să muncesc, să-mi fac un viitor. Dacă nu prindeam trenul ăsta când mi-a ieșit în cale poate nu-l prindeam niciodată. Eu am făcut liceul de la 0. Și am studiat 5 ani și mi-am luat diploma. Am absolvit și Facultatea de Marketing de la Facultatea din Cornwell .”, a povestit Valentina Pelinel în podcastul lui Ameri Nasrin.

 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

„El nici nu era impresar. Nu respectă niciodată legea. Nu trebuia să pună mâna pe nimic, trebuia să vină poliția” Scandalul dintre sora lui Petrică Mîțu Stoian și Doru Gușman continuă!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies