Cine este Lucian Romașcanu. "Au fost zile de muncă dar și de mare bucurie, cu proiecte frumoase, cu oameni speciali întâlniți, cu o construcție în zona culturală pe care sper să o văd continuată.”

Cine este Lucian Romașcanu.
Cine este Lucian Romașcanu

Află din rândurile de mai jos cine este Lucian Romașcanu!

Lucian Romașcanu, în vârstă de 56 de ani, este un cunoscut om politic din țara noastră, care a fost ales senator în anul 2016 în județul Buzău. De asemenea, începând cu ianuarie 2017 a devenit Președintele Comisiei pentru cultură și media din Senatul României, iar începând cu 25 noiembrie a redevenit ministrul Culturii în guvernul Nicolae Ciucă.

Ce studii are Lucian Romașcanu

Cine este Lucian Romașcanu[Sursa foto: Facebook]

Lucian Romașcanu a absolvit Liceul B.P. Hasdeu din Buzău și Facultatea de Comerț din cadrul ASE București. Omul politic este, de asemenea, absolvent al programului Executive MBA la University of Washington, Seatlle/ Asebuss București.

Cu ce se ocupă Lucian Romașcanu

Cine este Lucian Romașcanu[Sursa foto: Facebook]

La data de 14 iunie 2023, Lucian Romașcanu a renunțat la funcția de Ministru al Culturii.

În prezent, el are rolul de purtător de cuvânt al PSD și este soțul Gabrielei Romașcanu.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Astăzi, 14.06.2023, este ultima dintre cele 567 de zile ale celui de-al doilea mandat în onoranta funcție de ministru al Culturii.
Au fost zile de muncă dar și de mare bucurie, cu proiecte frumoase, cu oameni speciali întâlniți, cu o construcție în zona culturală pe care sper să o văd continuată.Urmează

o perioadă în care Partidul Social Democrat va fi în prim-planul guvernării iar susținerea parlamentară este crucială. Am înțeles această necesitate și voi contribui din pozițiile de lider al Grupul Senatorial PSD și de purtător de cuvânt al partidului”, a transmis Lucian Romașcanu pe Facebook, la finalul mandatului.

Citește și: Lucian Romașcanu, invitat duminica aceasta la “40 de întrebări cu Denise Rifai” #Ultima ediție a celui de-al treilea sezon al emisiunii de interviuri portret se anunță a fi o întâlnire cu informații în premieră despre culise politice, precum si des

Cine este soția lui Lucian Romașcanu

Cine este Lucian Romașcanu[Sursa foto: Facebook]

Înainte de a deveni senator în Buzău în 2016, Lucian Romașcanu a lucrat o perioadă îndelungată în domeniul mass-media. De asemenea, el este și naș al fiului lui Marcel Ciolacu. De-a lungul carierei sale, soția sa pe nume Otilia Gabriela Romașcanu a avut mai multe poziții importante, inclusiv consilier parlamentar, consilier la Ministerul Apărării și Ministerul de Finanțe, precum și la Secretariatul General al Guvernului.

Mai mult decât atât, a fost membru în Consiliul de Administrație al Teletrans și al Companiei Naționale Administrarea Porturilor Dunării Maritime SA.

Citește și: Bianca Mândru, schimbare radicală de look. Cum arată fosta concurentă de la ”Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: "Ne îndreptăm spre Al Treilea Război Mondial". Avertismentul sumbru al unui fost lider mondial- stirilekanald.ro

De ce Lucian Romașcanu a fost concediat din funcția de purtător de cuvânt al unui partid politic, în urmă cu câțiva ani

Cine este Lucian Romașcanu[Sursa foto: Facebook]

Cu câțiva ani în urmă, Lucian Romașcanu  a fost demis din funcția de purtător de cuvânt al unui cunoscut partid politic din cauza folosirii unui limbaj nepotrivit la adresa presei. Ulterior, acesta s-a întors rapid și și-a cerut scuze printr-un mesaj publicat pe Facebook.

”#scuzepublice. Azi, înaintea conferinței de presă, pe un fond încărcat, se pare că am avut o scăpare de limbaj pe care o regret. În contextul plecărilor din partid am avut o reacție exagerată care, totuși, fiind în spațiu privat și într-o conversație privată, n-ar fi trebuit să fie făcută publică. A fost făcută publică și, în consecință, îmi prezint scuzele de rigoare. Repet, daca a existat o ieșire nepotrivită, aceasta a fost exclusiv generată de traseiștii acestei perioade. Respect presa, am peste 20 de ani de muncă în această industrie, îi asigur și pe această cale pe jurnaliști de tot respectul meu. Mulțumesc pentru înțelegere! PS. înțeleg blamul politic al celor din PNL în special, e campanie. Sunt convins că dumnealor, în spațiu privat, își aleg cu mare grijă cuvintele...”, a scris Lucian Romașcanu pe rețelele de socializare.

Citește și: „Probabil din cauza faptului că am fost prea sever, a zis că nu mai vrea. Dacă ar fi după mine l-aș arunca cu totul în mijlocul acțiunii să se descurce singur.” Lucian Viziru a vorbit despre viața de tată



Citește și:

Invitată la o nuntă? 5 coafuri pe care le-ai putea purta

Imagini exclusive # O nouă televiziune, Kanal D2, va intra în viața milioanelor de români, începând din această seară, de la 19:00!

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies