„Într-adevăr, poate nu au fost cele mai bune versuri, dar eu nu sunt la festival să vin să educ copiii.” Ce a anunțat Gheboasă, după scandalul care a avut loc în urma festivalului de la Cluj

„Într-adevăr, poate nu au fost cele mai bune versuri, dar eu nu sunt la festival să vin să educ copiii.” Ce a anunțat Gheboasă, după scandalul care a avut loc în urma festivalului de la Cluj
„Într-adevăr, poate nu au fost cele mai bune versuri, dar eu nu sunt la festival să vin să educ copiii.” Ce a anunțat Gheboasă, după scandalul care a avut loc în urma festivalului de la Cluj

În urma evenimentelor tumultuoase care au avut loc la festivalul din Cluj în weekend-ul trecut, Gheboasă a decis să facă un anunț important, reacționând astfel la scandalul care a izbucnit în urma prestației sale controversate.

Concertul lui Gheboasă a fost urmărit de foarte mulți fani entuziasmați, majoritatea dintre ei fiind adolescenți cu o pasiune mare pentru muzică. Acești tineri au participat cu bucurie la spectacolul oferit de tânărul cântăreț, fredonând cu zel versurile melodiilor sale.

Din păcate, însă, versurile explicit vulgare și conținând aluzii rasiste, care abordează subiecte controversate precum consumul de substanțe interzise, au stârnit o mare revărsare de nemulțumire în mediul online.

Gheboasă a decis să își exprime punctul de vedere într-un mod semnificativ. El a ales să își facă o apariție într-o emisiune, unde a discutat cu prezentatorul despre întregul scandal.

Citește și: „Acolo sunt copii de 16-17 ani care nu-și permit, doar speră. Sunt copii cu lipsuri, amărâți rău de tot, cade casa pe ei.” Cât costă să îl aduci pe Gheboasă la un festival

Ce a anunțat Gheboasă, după scandalul care a avut loc în urma festivalului de la Cluj

Artistul a postat pe pagina lui o secvență din cadrul emisiunii la care a luat parte, menționând că el nu este aici pentru a educa copiii. Consideră că dacă un părinte poate fi îngrijorat în legătură cu educația copilului său, aici nu este decât problema lor, ci nu a lui, în calitate de artist.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

„Într-adevăr, poate nu au fost cele mai bune versuri, dar eu nu sunt la festival să vin să educ copiii. Un om căruia îi e frică de faptul că copilul lui nu o să mai fie educat și că îi stric eu educația, este un părinte care nu are grijă de copilul lui cum trebuie pentru că eu nu sunt aici să educ copiii”, a mărturisit Gheboasă, în cadrul unei emisiuni TV.

Kamara a sărit în apărarea artistului

Kamara a menționat că nu are obiceiul să comenteze pe postări, preferând să ofere like-uri sau inimioare dacă îi place conținutul.

Artistul a subliniat că este important să abordăm situațiile în mod realist. Kamara a ridicat întrebarea retorică privind prezența copiilor la evenimente precum Nerversea sau Untold și a subliniat că până la vârsta de 18 ani, părinții sunt responsabili de aceștia.

El a susținut că după această vârstă, tinerii nu mai sunt considerați copii și sunt responsabili de propriile lor decizii.

„Nu am obiceiul să întru pe o postare și să comentez. Dacă îmi place ceva, dau like, o inimioara două și merg mai departe. Hai să tratăm problema realist. În primă instanță, ce caută copiii la Nerversea sau la Untold? Părinții sunt responsabili de copiilor pana la 18 ani, de acolo nu mai sunt copii și sunt responsabili de deciziile lor.

Educația se face Acasă și la Școală. Nu muzica te educă. Muzica e pentru divertisment. Fiecare e liber să asculte ce vrea. Am ascultat multe piese în care se înjură de zeci de ani și nu m-au influențat cu nimic. Vă îmbrățișez”, a spus Kamara.

Citește și: Top 11 cele mai bune filme lansate în anul 2024, conform IMDb! Genuri variate pentru toți cinefilii- kanald.ro

Citește și: Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon- stirilekanald.ro

”În data de 6 august a.c., ca urmare a informațiilor apărute în spațiul public cu privire la concertul
susținut de trapperul Gheboasa, în timpul căruia acesta a avut versuri vulgare și rasiste, Gruparea de
Jandarmi Mobilă Cluj Napoca s-a autosesizat și a luat decizia de a analiza suportul optic pe care l-au avut
la dispoziție.

În urma analizării informațiilor și verificării aspectelor semnalate, în data de 8 august a.c., a fost
aplicată în acest caz o sancțiune contravențională, conform prevederilor art. 2, alin. 1) din Legea 61/1991,
constând în amendă în valoare de 1.000 lei, pentru "proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, de
natură să tulbure ordinea și liniștea publică sau să provoace indignarea cetățenilor ori să lezeze demnitatea
și onoarea acestora”.

Totodată, menționăm faptul că a fost sesizat Consiliul Național Pentru Combaterea Discriminării
pentru analizarea actului artistic, a cuvintelor și expresiilor utilizate, din perspectiva comiterii unor
eventuale fapte antisociale de discriminare.”

Citește și: Cine este Gheboasa. „Eram copil și nu aveau ce să îmi facă!"



Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

„Nu se poate să vină unul la festival și să cânte așa ceva. Prin interzicere nu rezolvi ceva. Pe mine mă doare-n cot” Mircea Badea, reacție vehementă după scandalul lui Gheboasă de la Untold

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

3 motive pentru care cafeaua poate fi un aliat în dieta ta de slăbire

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies