„Tinerii sunt fascinați de tot ceea ce vine din afară, bun sau rău. Și, oricum, răul vinde mai bine decât binele.” Marina Almășan și-a spus părerea în legătură cu prestația lui Gheboasă din cadrul festivalului de la Cluj

„Tinerii sunt fascinați de tot ceea ce vine din afară, bun sau rău. Și, oricum, răul vinde mai bine decât binele.” Marina Almășan și-a spus părerea în legătură cu prestația lui Gheboasă din cadrul festivalului de la Cluj
„Tinerii sunt fascinați de tot ceea ce vine din afară, bun sau rău. Și, oricum, răul vinde mai bine decât binele.” Marina Almășan și-a spus părerea în legătură cu prestația lui Gheboasă din cadrul festivalului de la Cluj

Momentul artistic pe care Gheboasă l-a susținut în cadrul festivalului de la Cluj a stârnit multe controverse, atât în mediul online, dar și pe micile ecrane.

Se pare că mulți sunt de părere că nu folosește cele mai potrivite cuvinte în piese și le poate afecta negativ educația copiilor prezenți la evenimentele unde prestează.

Țara este împărțită în două tabere, de când Gheboasă a fost prezent la respectivul eveniment. Unii oameni consideră că nu este problema artistului să educe copiii prezenți la festival, iar unii consideră că ce a făcut el este doar un act artistic, care nu instigă la nimic.

Citește și: „Nu a încălcat nicio lege. Toată această treabă s-a desfășurat într-un spațiu organizat. Este un eveniment privat și nu este ilegal” Gheboasă, amendat pe nedrept în urma festivalului de la Cluj?

Ce a spus Marina Almășan despre acest fenomen

Gheboasă a fost analizat foarte bine, după ce a prestat la eveniment, iar multe persoane au considerat că muzica lui este nepotrivită pentru tineri.

Cu toate acestea, în cadrul festivalului au fost prezenți și alți artiști, care au avut versuri cu un impact mai puternic.

Chiar dacă Gheboasă a mai prestat de-a lungul timpului, cei de acasă nu au sesizat nimic negativ, ba din contră, tânărul artist reușea să facă o atmosferă unică și nu doar adolescenții se distrau pe muzica lui, ci și persoanele mai în vârstă.

Citește și: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

De-a lungul timpului artistul a fost prezent la o serie de evenimente, unde a cântat aceleași melodii. Cu toate acestea, atunci nimeni nu a simțit nevoia să spună că ceea ce cântă este nepotrivit și că instigă la lucruri negative pentru copii.

Din punctul de vedere al prezentatoarei TV, Gheboasă nu are cum să fie scos de pe piața muzicală.

Marina Almășan consideră că dacă adulții ar înțelege limba engleză și ar traduce textele pe care tinerii le ascultă, ar rămâne șocați de conținut.

Ea afirmă că Gheboasă, un artist controversat, nu este doar o excepție în muzica actuală, ci îi copiază pe cei de afară deoarece este important să fie în trend.

„Eu sunt sigură că dacă adulții ar cunoaște limba engleză și ar traduce multe din textele pe care le ascultă astăzi tineretul (foarte bun vorbitor al acestei limbi!) s-ar lua cu mâinile de cap! Deci artistul acesta (n.

red.: Gheboasă), care a stârnit atâta vâlvă, nu e un accident în peisajul nostru muzical. Până la urmă, asta stă scris pe vremurile pe care le trăim: copiem tot și toate, fără discernământ. Tinerii sunt fascinați de tot ceea ce vine din afară, bun sau rău. Și, oricum, răul vinde mai bine decât binele! Și mai e ceva, asta o spun ca economist. Până la urmă, piața dictează! Dacă cererea există, apare și oferta.
Un astfel de gen ar putea dispărea peste noapte dacă n-ar avea adepți. În plus, cum se spune, prost nu e cine vinde. Prost e cine cumpără”, a
spus Marina Almășan cu privire la subiectul momentului, pentru FANATIK.

Citește și: Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?- kanald.ro

Citește și: Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte- stirilekanald.ro

Ce a mai spus Marina Almășan despre situația lui Gheboasă

Marina Almășan a observat că societatea românească a suferit o degradare profundă, ceea ce explică atracția pentru artiștii controversați. Ea remarcă că interzicerea acestor artiști nu este o opțiune într-o societate democratică, însă piața lor poate fi restrânsă prin educație. Marina Almășan subliniază importanța educației, care ar trebui să aibă rădăcini în familie.

„Societatea românească, în ansamblul ei, s-a degradat puternic. De aceea au priză astfel de artiști. Nu-i poți interzice. Ați vrut democrație, aveți democrație! Poți doar să le limitezi piața. Iar asta se face prin educație. EDUCAȚIE! Educație care începe în primul rând de acasă.Un copil crescut în spiritul adevăratelor valori, de către niște părinți care au timp de el și cărora le pasă de viitorul copiilor. Cei adunați acolo (n. red.: la Untold), la astfel de spectacole și extaziați în fața unor astfel de artiști sunt oricum pierduți pentru societate. Haideți, așadar, să salvăm ce se mai poate salva!”, a mai punctat Marina Almășan.

Citește și: Cine este Gheboasa. „Eram copil și nu aveau ce să îmi facă!"



Citește și:

Scăpaţi de febră cu 10 remedii naturale!

Cine este Luiza, soția lui Gheboasă. „Suntem împreună de când eram mici, dar stăm împreună de un an. ”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Fiica Ralucăi Moianu nu a ascultat! Ce i-a interzis fosta prezentatoare TV tinerei de 19 ani

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar

Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor


Cookies