„Tata a plecat prea devreme! A fost extrem de dureros și surprinzător, într-un fel, pentru noi. Nu părea atât de bolnav.” Andreea Berecleanu a trecut prin momente grele, după ce tatăl ei s-a stins din viață

„Tata a plecat prea devreme! A fost extrem de dureros și surprinzător, într-un fel, pentru noi. Nu părea atât de bolnav.” Andreea Berecleanu a trecut prin momente grele, după ce tatăl ei s-a stins din viață
„Tata a plecat prea devreme! A fost extrem de dureros și surprinzător, într-un fel, pentru noi. Nu părea atât de bolnav.” Andreea Berecleanu a trecut prin momente grele, după ce tatăl ei s-a stins din viață

Andreea Berecleanu, o prezentatoare cunoscută din lumea televiziunii, și-a deschis inima și a vorbit sincer despre trecerea prin momente dificile, după moartea tatălui său. Anul 2017 a venit cu o schimbare majoră în viața vedetei, când părintele său a pierdut lupta cu un accident vascular cerebral, iar acest eveniment tragic a lovit familia ca un fulger.

Deși este adesea asociată cu optimismul și profesionalismul său din televiziune, Andreea Berecleanu a împărtășit latura mai puțin cunoscută a vieții sale, mai exact, momentele de suferință și durere.

Citește și: ”Eram doi perfecționiști.” Mihaela Bilic, dezvăluiri despre motivul despărțirii de Constantin Stan, soțul Andreei Berecleanu

Andree Berecleanu a trecut prin momente grele, după ce tatăl ei s-a stins din viață

Pierderea tatălui său în urma unui accident vascular cerebral a lăsat o durere profundă în sufletul jurnalistei. Această pierdere bruscă a fost cu atât mai dificilă pentru că a venit neașteptată.

Citește și: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Mama Andreei Berecleanu a fost alături de soțul ei în fiecare clipă în timp ce acesta lupta pentru viață în spital.

„Da, tata a plecat prea devreme, deși avea 78 de ani. A fost extrem de dureros și surprinzător, într-un fel, pentru noi. Nu părea atât de bolnav, a făcut un AVC, au urmat trei luni de încercare de a-l salva, a stat în spital în această perioadă. Au fost momente grele. Nu a rezistat. Mama i-a fost alături în tot acest timp, nu s-a dezlipit de el, la propriu.

A stat lângă patul lui, de cele mai multe ori, pe un scaun. Noaptea, avea un pat alături și se mai odihnea. Când stătea pe scaun, își legase o eșarfă de încheietura mâinii lui, pentru a nu ațipi.”, a mărturisit Andreea Berecleanu pentru viva.ro.

Ce a mărturisit prezentatoarea TV despre tatăl ei

Vedeta a mărturisit despre tatăl ei că era un bărbat plin de temperament, efervescență și care avea o personalitate dinamică.

Bărbatul întorcea multe priviri pe stradă, dar nu s-a folosit de farmecul masculin pe care îl avea.

„Tata a fost un bărbat-spectacol, plin de temperament, efervescență, o personalitate dinamică, păstrându-și eleganța clasică. Tata întorcea priviri pe stradă mai ceva ca o femeie, doar că nu s-a folosit de acest farmec masculin, așa cum se întâmplă de obicei în cazul bărbaților frumoși. Iubea familia, toată copilăria mea a ținut să ne fim aproape mereu.

Frați, veri, mătuși, părinți, bunici, unchi, nu exista niciun eveniment sau weekend fără aceste întâlniri. Aceste amintiri au contribuit la felul în care mi-am crescut și eu copiii.”, a mai spus prezentatoarea, pentru aceeași sursă citată.

Citește și: Andreea Berecleanu, momente de neuitat în vacanță. Ce a descoperit vedeta în Spania



Citește și:

Pete roșii pe picioare – cauze și management

Lidia Buble, în fața judecătorilor, după ce a fost condamnată la 1 an de închisoare cu suspendare

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Oana Ciocan, primele declarații despre relația cu Jador: "E foarte trist!" Care este, de fapt, adevăratul motivul pentru care s-au despărțit?

Un om amărât, nu merita să-l împuște pentru o căruță cu lemne" Românul împușcat în cap de polițiștii bulgari se zbate între viață și moarte


Cookies