Decizii radicale, în această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D

Decizii radicale, în această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D
Decizii radicale, în această seară, de la ora 20:00, în “Melek”, la Kanal D

Telespectatorii vor fi martori astăzi, prin intermediul noului episod din “Melek”, difuzat de la ora 20:00, la Kanal D, ai unor noi întâmplări ce vor ține fanii îndrăgitei producții cu sufletul la gură.

Teribilele evenimente la care a fost supusă Defne își lasă amprenta definitiv în sufletul tinerei iar familia și Halil îi sunt alături, încercând să-i atenueze suferința frumoasei fete. Kenan este în stare de șoc atunci când află gestul extrem făcut de fiul său, iar lumea pare că se sfârșește pentru încercatul tată. Alpay află despre tragicele evenimentele petrecute, în care a fost implicată și fiica sa, și îi este alături bunului său prieten.

Dar când Kenan o va acuza pe Defne de tragedia petrecută cu Adnan, reacția lui Alpay nu se va lasa așteptată. Chiar și Melek va fi impresionată de modul în care Alpay va gestiona situația atât de delicată în care cele două familii sunt implicate.

În familia Karadag evenimentele neașteptate continuă să se succeadă cu repeziziune. Mahmut, aflat în culmea fericirii că urmează să devină tată, va afla, dintr-o pură întâmplare, că fratele său, Mithat, urmează a se căsători.

Incertitudinile și prejudecățile își fac loc în familia Karadag, atunci când Mithat dorește a-și uni destinul cu Seyran, femeia pe care o iubește.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce decizie va lua Kenan, atunci când află că și-a pierdut fiul din <vina> lui Defne, și cum va gestiona Alpay întreaga situație, mai ales că persoanele cele mai importante din viața sa sunt implicate în situația dramatică petrecută, veți putea afla chiar în această seară, într-un nou episod din serialul

“Melek”, de la ora 20:00, numai la Kanal D.  



Citește și:

Fructe care te ajută să slăbești + fructe care îngrașă!

4 modele de saboți ortopedici care nu se vor demoda niciodată

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”

Horoscop 23 septembrie 2024. O zodie primește laude la locul de muncă!

Adevăratul motiv pentru care Teo Trandafir a divorțat de fostul soț! Vedeta Kanal D a dezvăluit totul: „Nu puteam să particip la nefericirea lui”

Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere


Cookies